Thomas Bo Larsen misbrugt i sex-reklame

I en reklame på nettet kan man læse, hvordan ‘Bedrag’-stjernen nu kan holde sin erektion i to timer.

Af Lise Benzon - 3. februar 2018 kl. 15:55

De fleste kæder 54-årige Thomas Bo Larsen sammen med de film og tv-serier, han har medvirket i, men for tiden er den populære skuespiller også midtpunkt i en besynderlig reklame for udenlandske sexpiller. Her hævdes det, at han med en ”mirakel-pille” har genvundet sin potens. Han forsikrer selv, at det absolut er sket uden hans vidende.
– Jeg har faktisk set det, men jeg har intet med det at gøre, siger Thomas Bo Larsen, som ikke har gjort forsøg på at blive fjernet fra den falske reklame.

Reklamen på nettet, hvor Thomas Bo Larsen bliver misbrugt.


LÆS OGSÅ: ‘Årgang 0’-Mathildes søskende: Sådan har vi det i dag
– Næh, jeg ved ikke, hvad man egentlig kan gøre for at få sådan noget fjernet, siger han roligt og understreger, at han ikke frygter, at for mange vil tage det alvorligt.
Reklamen, der er udformet som en længere artikel om de mageløse potenspiller, er nemlig fuld af fejl af både den ene og anden art.
– Det er noget værre rod. De skriver, at det handler om mig og min ekskone, men det er ikke hende, der er på billedet. Det er min ekskæreste, Diana. Og så kan de jo hverken stave eller noget, siger han om den lange tekst, der mildest talt er skrevet på dårligt dansk – med både svensk og engelsk blandet ind flere steder.
LÆS OGSÅ: Populært TV3-program vender tilbage