‘X Factor’ er slut: Blachman afslører helt andre planer

Et langt og intenst forløb er slut. Blachman melder ud om en vigtig familieplan og jobbet som dommer i ‘X Factor’ næste år.

Af Caroline Grønne Wigdal - 10. april 2021 kl. 11:11

Det hele begyndte med en række auditions i sensommeren sidste år, og fredag aften sluttede et intenst forløb med et brag af en ‘X Factor’-finale. 15-årige Solveig blev vinderen, og det var ifølge Thomas Blachman det perfekte punktum.

– Det var en fantastisk finale – det er, hvad jeg har kæmpet for alle årene. At folk kan skelne, og at folk kan gøre deres ting. Danmark er blevet klogere, sagde en glad Blachman efter showet.

LÆS OGSÅ: Nikoline op til finalen: Jeg er mega ked af det

Blachman har flere gange nævnt, at han vil gøre alt for, at Nanna skulle vinde. Her kunne han ønske hende tillykke med sejren efter finalen. (Foto: Lasse Lagoni.)

Men det er altså også et punktum for den erfarne dommer, der i denne sæson har arbejdet med Neva & Ida, The Kubrix samt Simon & Marcus, der i går opnåede en tredjeplads.

Skal hjem og kysse børnene

Spørgsmålet er, hvad Thomas Blachman nu skal bruge alt sin tid på, og man kan jo godt forstå, hvis der er nogle, der har savnet at se lidt mere til ham, mens ‘X Factor’ har stået på.

LÆS OGSÅ: AFSLØRING: Så længe har Oliver Bjerrehuus kendt 20-årig kæreste

– Det er jo en privat sag, hvad fanden jeg skal tage mig til, men jeg skal først og fremmest kysse mine børn, og så er det det, slår den 58-årige dommer fast.

Blachman er forlovet med den 24 år yngre Julia Werup, og i september 2019 blev han far til deres søn, Zac. Han har også de to større børn, Henry og Ramona, fra et tidligere forhold.

Blachman som dommer i 2022?

Allerede efter finalen fremgik det, at TV 2 har åbnet op for ansøgninger til ‘X Factor’ 2022. Blachman har på nær én været med i samtlige 14 sæsoner, lige siden programmet for første gang ramte skærmen på DR i 2008.

Han er ikke der, hvor han kan give et svar på, om han tager sæson nummer 15 med.

– Det skal jeg tænke over. Nu skal man lige have lov til at sunde sig. ‘X Factor’ bliver som program mere og mere interessant, siger han.

LÆS OGSÅ: WOW! Sådan fordelte stemmerne sig

Men i hvert fald vil han se tilbage på dette års ‘X Factor’ med en masse gode følelser i kroppen, og udover at han er stolt over Danmarks gode smag, så er han også stolt over sine meddommere Oh Land og Martin Jensen.

– Oh Land har gjort det fantastisk med sine sangerinder. Solveig ville ikke kunne vinde for 10 år siden, men det gjorde hun i år, fordi Danmark har fået forstand på musik. Martin har gjort det sindssygt godt, han har været med til at trække fronterne op, vi er bedste venner privat, og alt er godt, siger han.