Theis efter jagten på nye paradisoer: Fordommene er tilbage

Paradisoen takkede ja til at være med til at finde de nye deltagere i ‘Paradise Hotel’, og det fik fordommene til at blusse op igen.

Af Mikkeline Andersen - 15. oktober 2015 kl. 8:58

Theis, Philip, Nanna og Christel har den seneste tid rejst rundt i landet for at finde festglade paradisoer til ‘Paradise Hotel 2016’. Selvom Theis indtog ‘Paradise Hotel’ med bagagen fuld af fordomme, der blev gjort til skamme, så må han erkende, at de er vendt tilbage efter jagten på nye deltagere.
– Jeg må indrømme, at hovedparten af de mennesker, der faktisk ville snakke med os, på mange måder levede op til de fordomme, mange mennesker har. Så ja, jeg skulle absolut lægge låg på mine fordomme og prøve at se igennem mine egne små-snobbede holdninger, fortæller han til Realityportalen.dk.
LÆS OGSÅ: WEB-TV: Theis og Jasmin taler ud om deres forhold
Vil finde atypiske paradisoer
Theis tjekkede ikke kun ind på ‘Paradise Hotel’ med fordomme. Han var nemlig langt fra det, som man typisk forbinder med en paradiso.
– Når det kommer til reality-tv, har jeg altid følt, at man talte ned og appellerede til den absolut laveste fællesnævner. Derfor vil jeg gerne se, om det ikke er muligt at finde deltagere, som godt ved, hvilket parti, der sidder på statsministerposten, der ikke har tatoveret øjenbryn og måske har nogle andre værdier end blot extensions og botox i læberne, siger Theis og understreger:
– Jeg sagde ja til at finde de nye deltagere, fordi jeg ikke selv var den klassiske paradiso i sidste sæson. Så jeg tænkte, at jeg ville kunne bidrage med et frisk og anderledes syn på, hvad nutidens realitystjerne er for en størrelse.
Se flere billeder af Theis i galleriet.
LÆS OGSÅ: ‘Paradise’-Theis: Sådan scorer du mig
Følg med på vores Facebook-side og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.