Theis: Derfor valgte jeg Nanna

Theis skulle afgøre, om det var Nanna eller Christel, der skulle forlade ‘Paradise Hotel’. Nu afslører han, hvorfor han valgte, som han gjorde.

Paradise hotel
Af Mikkeline Andersen - 10. april 2015 kl. 11:50

Ved gårsdagens parceremoni stod Nanna og Christel igen bag den samme fyr. Men denne gang var det ikke Jonas, som skulle træffe den afgørende beslutning, men derimod Theis. Selvom Christel og Theis dannede par, så valgte han alligevel Nanna som sin partner.
– Grunden er, at jeg havde en bedre kemi med Nanna, end jeg havde med Christel. Jeg følte aldrig, at jeg for alvor kunne stole på Christel, fordi hun havde flirtet på den måde med Jonas, fortæller Theis til Realityportalen.dk.
LÆS OGSÅ: Christel efter exit: Det var forfærdeligt
Man kan stole på Nanna
Den tiltro som Theis ikke havde til Christel, har han derimod til Nanna.
– Nanna er det mest tillidsvækkende menneske, jeg nogensinde har mødt. Hun havde i sin tid med Jonas virkelig vist, at hun er dybt loyal som partner, siger han og tilføjer:
– Men jeg havde svært ved at fortælle Christel, at jeg dybest set havde det sådan med Nanna og stolede mere på hende.
LÆS OGSÅ: ‘Paradise’-Fie udelukker ikke Theis som drømmefyren
Sammi: Vil sættes ind i spillet
Selvom Christel var blevet valgt fra til fordel for Nanna, så var det ikke endegyldigt slut med drømmen om at vinde ‘Paradise Hotel 2015’. Monique var nemlig også blevet valgt fra, men kun en af dem skulle forlade hotellet. Den beslutning skulle Sammi, der indtog ‘Paradise Hotel’ ved parceremonien, tage, og det blev til Christels fordel.
– Jeg tog mit valg ud fra, hvem jeg syntes, jeg kunne få det bedst med, og hvem der bedst kunne forklare mig, hvad der var sket, før jeg kom ind. Så jeg kunne blive sat godt ind i spillet, siger Sammi.
Dermed forbliver Christel på hotellet, og det havde Theis og Nanna ikke set komme. Derfor skal der kæmpes for Christels tillid, så de igen kan danne gruppe.
– Det bliver svært (at stå i gruppe, red.), men på mange måder så er det helt optimalt, for jeg ville jo gerne beholde Christel, men det er bare en yderst uheldig måde, hun stadig er på hotellet på, lyder det fra Theis.
LÆS OGSÅ: Paradisoer uenige om kysseri
Følg med på vores Facebook-side og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.