The Voice fylder 30 år og inviterer til koncert

I anledning af radiostationen The Voice 30 års fødselsdag, skydes The Voice ’14 i år igang på en lørdag.

Af Jeanet Rosenkjær Horstmann - 10. juni 2014 kl. 13:28

Det er umiddelbart ikke til at se det, eller skal man mere sige høre det, at radiostationen The Voice fylder 30 år. Men ikke desto mindre runder The Voice et skarpt hjørne, og det skal fejres med manér.

Derfor afholder The Voice sin 10-års jubilæumskoncert for tusindvis af musikfans på Plænen i Tivoli Lørdag den 20. september. Det skriver  SBS Discovery Radio, der står bag The Voice i en pressemeddelelse.

Siden 2007 er koncerten blevet afholdt på en mandag, -dagen efter at Tivoli lukker ned for sæsonen, men i anledning af radiostationen The Voice 30 års fødselsdag, skydes The Voice ’14 i år igang på en lørdag. Det betyder samtidig, at publikum blot skal bruge årskort eller betale almindelig entré for at opleve showet, står der i pressemeddelelsen.

LÆS OGSÅ: Kendt rapper har født

Endnu flere lyttere skal med

– Da vi i 2004 fejrede The Voice’ 20 års fødselsdag med en koncert på plænen i Tivoli, havde vi ikke drømt om at det skulle blive så stor en tilbagevendende begivenhed. For at fejre at The Voice fylder 30 år og at koncerten fylder 10 år, har vi aftalt med Tivoli, at vi i år afholder eventen en lørdag aften i sæsonen. Det giver nemlig endnu flere lyttere mulighed for at komme og fejre de to jubilæer, siger Tobias Nielsen, Vicedirektør på SBS Discovery Radio i pressemeddelelsen.

Igen i år vil den danske producer og DJ, KATO være vært ved den stjernespækkede musikbegivenhed. Koncerten i Tivoli den 20. september er den 10. i rækken, og siden 2004 har mere end 250.000 tilskuere oplevet mere end 150 stjerner fra ind- og udland.

Allerede fra torsdag den 12. juni er det muligt at købe billetter til det eftertragtede innercircle område på Tivolis hjemmeside. De optrædende artister offentliggøres mandag den 4. august.
LÆS OGSÅ: Mød ‘Anthony Jasmin’ og Joey Moe i Tivoli
Følg med på vores Facebook-side, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.