‘The Bachelor’-vært Petra Nagel venter barn

Af Rikke Lynge - 16. september 2020 kl. 11:41

Petra Nagel og Asbjørn Munk har sammen sønnen Pelle-Emil på to år, og til foråret bliver de beriget med endnu et barn, det afslører Petra på sin Instagram.

– Indenunder masken smiler jeg rigtig meget. Vi bliver 4 til foråret, skriver Petra til et billede på Instagram, hvor hun holder seks scanningsbilleder frem.

LÆS OGSÅ: Rejser fra familien: Nu springer TV 2-stjerne ud i reality

Den glædelige nyhed kommer i en tid, hvor Petra har meget at se til, for foruden værtsrollen på ‘GO aften Live’, så skal Petra også været vært på dating-programmet ‘The Bachelor’. Om blot fire dage rejser hun til Grækenland, hvor hun skal være vært på dating-programmet, som for første gang bliver produceret i en dansk version, men graviditeten kommer ikke til at have indflydelse.

–  Graviditeten får ikke betydning for min værtsrolle i ‘The Bachelor’. Jeg har det godt og maven ligeså. Optagelserne starter i næste uge, fortæller Petra til Realityportalen.

LÆS OGSÅ: 32 år og kaptajn i flyvevåbnet: Mød den danske Bachelor

At Petra skal være vært på realityprogrammet ‘The Bachelor’, har hun længe set frem til.

– Jeg glæder mig rigtig meget til at lave noget, som er så anderledes i forhold til det, jeg laver lige nu, som jo er live og hver dag og meget aktuelt. Det her er en helt anden genre. Jeg har aldrig før lavet reality på den måde, og jeg håber, jeg kan finde ud af det, fortalte Petra Nagel om det nye job, da Realityportalen mødte hende til ‘Zulu Comedy Galla’ den 26. september.

Petra skal være afsted i seks uger, men allerede efter den første uge, får hun besøg af sin forlovede og sønnen, så hun når ikke at savne dem så længe.

LÆS OGSÅ: ‘Fangerne på fortet’-værterne: Vi er slet ikke modige

 

Vis dette opslag på Instagram

 

Indenunder masken smiler jeg rigtig meget 😷👶🏻♥️Vi bliver 4 til foråret🌱

Et opslag delt af Petra Nagel (@petra.nagel) den

Læs mere om