Teitur taler ud om forhold til Christel og Teresa

Teresa vækkede nogle følelser i Teitur, som han ellers troede, var et afsluttet kapitel. Når det kommer til følelserne for Christel, er han mere afklaret.

Af Caroline Grønne Wigdal - 15. september 2021 kl. 7:21

Til at begynde med var det ret ukompliceret for Teitur Skoubo, da han deltog i ‘Ex on the Beach’. Her var det nemlig bare hans ex, Sandra Nielsen, der holdt ham med selskab, og de to reality-deltagere har kun en meget uskyldig flirt fra fortiden til fælles.

LÆS OGSÅ: Her er Geggos nye tv-program

Men da den færøske Teresa Ovenberg pludselig dukkede op, blev det hele straks meget værre. Her fortalte Teitur, at han i hele sit liv har mødt to piger, som han har haft virkelig store følelser for, og den ene er Teresa. Har man fulgt med i ‘Singletown’, så ved man, at Christel Trubka godt kunne være den anden.

‘Paradise’-vinderen kan ikke svare på, hvem af de to piger, der har betydet mest for ham. Men han er meget afklaret omkring sine følelser for Christel.

Artiklen fortsættes under videoen…

LÆS OGSÅ: ‘Årgang 0’-stjerne åbner op om sit sexliv

– Det er to forskellige piger, som jeg så på to forskellige tidspunkter. Begge to betyder meget for mig, så de er ikke nogle, jeg sammenligner med hinanden. Men om jeg har stærkere følelser nu, det er en helt anden sag. Der har jeg ikke noget med Christel at gøre, så der er sgu ikke nogle følelser i klemme der, siger Teitur om forholdet til de to realitybabes i dag.

Efter ‘Ex on the Beach’ er han også begyndt at se mere til Teresa igen.

LÆS OGSÅ: Hjalmer: Jeg kunne ikke mere

– Teresa og jeg vi har det sgu virkelig godt sammen. Det er ingen hemmelighed, siger Teitur til Realityportalen.

LÆS OGSÅ: Mathilde Gøhler taler ud om misbrug

Læs mere om