Teitur om sin nye kærlighed: Vi har et problem

Teitur Skoubo er blevet forelsket, men der er et lille problem, som på sigt skal løses, for at forholdet kan komme til at fungere.

Af Caroline Grønne Wigdal - 19. februar 2021 kl. 19:25

Mens Danmark er mere eller mindre lukket ned, nyder den tidligere vinder af ‘Paradise Hotel’ livet på Færøerne, hvor han både har adgang til fitness, sin familie og ikke mindst en dejlig kvinde.

Teitur Skoubo fortæller, at han bliver gladere og gladere for hende, men at han endnu ikke vil kalde hende for sin kæreste. Dog har de to aftalt, at de ikke ser andre.

LÆS OGSÅ: Her er Teiturs nye kærlighed

Alt er perfekt – næsten. For der er jo alligevel nogle kilometer mellem Danmark og Færøerne, og Teitur vil gerne vende hjem, når det hele åbner. Mere præcist beskrevet kommer han hjem, når fitnesscentrene åbner.

– Vi ved ikke helt endnu, hvordan det skal løses, men jeg har et fleksibelt arbejde, som gør, at jeg kan komme meget på besøg på Færøerne. Vi har snakket om det, og vi er begge to enige om, at vi gider ikke sådan noget langdistanceforhold i længden. Det er ikke lige os, forklarer Teitur til Realityportalen.

– Så vi har et problem, som skal løses på en eller anden måde, siger han.

LÆS OGSÅ: ‘Årgang 20’-familie afslører: Bryllup og baby på vej

Hun er stadig hemmelig

Dog afviser Teitur, at han selv vil flytte tilbage til Færøerne.

LÆS OGSÅ: ‘X Factor’-babe scorer kendt musiker

– Der sker for lidt. Jeg elsker København. Altså under normale omstændigheder, siger han.

‘Paradise Hotel’-stjernen har endnu ikke ønsket at sætte navn på den søde pige, han er sammen med hver dag, men han beskriver hende som først i 20’erne, meget smuk og med et skandinavisk udseende.

Om de to når frem til en løsning, inden Danmark åbner, må tiden altså vise, og heldigvis kan man rejse til Færøerne på cirka to timer.

LÆS OGSÅ: ‘Årgang 20’-familiens pludselige start: Gravid efter en måned

Læs mere om