Teitur om exit: Det gik ikke fair til

Teitur blev sendt ind i ‘Ex on the Beach’-villaen som den helt store joker, og derfor undrede det mange, at han så hurtigt blev sendt hjem igen.

Af Caroline Grønne Wigdal - 14. september 2021 kl. 11:05

Det kom som et chok for alle og især for Teitur selv, da han som den seneste skulle pakke sine ting og forlade ‘Ex on the Beach’, der denne sæson foregår på Gran Canaria. Det blev et kort ophold for ‘Paradise’-vinderen, der ellers var blevet sendt ind i villaen som den helt store joker.

Nu kommer han selv med et bud på, hvorfor tabletten valgte at pege på ham.

LÆS OGSÅ: UUH! Christel taler ud om ‘Ex on the Beach’-deltagelse

– Den eneste grund jeg kan se, det er, at jeg og Teresa vi begyndte at snakke godt sammen igen, og hende og Martin havde jo kysset der. Så jeg synes i hvert fald, at tabletten kunne have valgt lidt federe. Min holdning er, at den bedste mand skal vinde, og så må man se, hvad udfaldet bliver. Om det ville blive mig eller Martin, det kan man sgu aldrig vide, siger Teitur.

Han følte derfor, at hans exit fra villaen gik meget uretfærdigt til.

Artiklen fortsættes under videoen…

LÆS OGSÅ: ‘Paradise’-babe i chok: Baby hentet med ambulance

– Men der fik jeg ikke chancen. Så jeg blev i hvert fald taget ud af ligningen, og det synes jeg sgu ikke er helt fair. Men sådan er det jo nogle gange. Mig og tabletten vi er i hvert fald ikke venner, siger realitystjernen.

Det var da også en noget berørt Teitur, der tog afsked med de andre deltagere og sin gamle kærlighed, der for alvor havde nået at blusse op påny.

LÆS OGSÅ: ‘Årgang 0’-stjerne åbner op om sit sexliv

– Det var forfærdeligt, og jeg havde ikke set den komme. Som man kan se, så er jeg sgu sønderknust, jeg synes, det var for tidligt, og jeg synes, det var midt i en periode, hvor det bare ikke var fedt. Jeg ville bare ikke ryge ud lige der. Jeg var lige begyndt at tale godt med Teresa igen. Så det var meget nederen, husker han.

LÆS OGSÅ: Populær vært chokerer: Det er slut!

Læs mere om