Teitur og Christels planer for bryllup ligger fast

Reality-parret er enige om deres fremtid sammen.

Af Caroline Grønne Wigdal - 3. september 2020 kl. 07:25

Teitur så Christel første gang, da hun var 18 år og medvirkede i ‘Paradise Hotel’. Flere år senere mødte de hinanden i byen, efter de havde skrevet sammen på Instagram, og det møde blev begyndelsen på et venskab, der udviklede sig til et venskab med fordele.

I dag er de stadig bedste venner, men de er også kærester. Dog bliver de aldrig mere end det. For Teitur er stensikker på, at han aldrig kommer til at fri til Christel.

LÆS OGSÅ: Med i ‘Vild med dans’ 

– Nej, lyder svaret helt klart og uden tøven fra 25-årige Teitur, når man spørger ham, om de skal holde et bryllup en dag en dag.

– Jeg gider ikke at blive gift. Jeg synes ikke, man kan have kontrakt på sådan noget, og at man kan love hinanden, at man skal være sammen for altid. Og hvis Christel en dag bliver træt af mig, så skal hun ikke gå ned i Borgerservice for at spørge om lov til at komme væk. Hun skal bare tage sine ting og gå. Sådan er det, slår ‘Paradise Hotel’-vinderen fast.

LÆS OGSÅ: Oscar fra ‘Årgang 0’ og kæresten tager næste skridt i forholdet

Og heldigvis for Teitur, så går Christel ikke rundt med en romantisk forestilling om, at hun en dag skal i den helt store bryllupskjole.

– Man kunne selvfølgelig godt drømme om det der mega lækre bryllup, men der kan man lige så godt tage på en rejse med sine venner og sin familie, som man alligevel ville have holdt brylluppet med, og så hygge med dem og have en fed fest, siger hun.

LÆS OGSÅ: Sofie Lindes udmelding får store konsekvenser for ‘X factor’

Christel og Teitur. (Foto: Rikke Lynge)

Klar til ‘Paradise Hotel’ igen

Dog er de ikke i tvivl om, at de er de rette for hinanden, og de husker begge to, hvad de tænkte om hinanden ved det første møde.

– Det første, jeg tænkte, var: Hun ser sgu fræk ud. Jeg syntes, hun var lidt fræk, indrømmer Teitur.

– Min første tanke var, at Teitur var mega charmerende og meget energisk – og det var meget iøjenfaldende, siger Christel.

LÆS OGSÅ: ENDELIG: Er du klar til den nye sæson ‘Paradise Hotel’

Et bryllup bliver det altså ikke til –  men der er en anden oplevelse, som de meget gerne vil sige ja til at dele. Hvis det altså var muligt at deltage i ‘Paradise Hotel’ som par.

– Jeg savner ‘Paradise Hotel’ så meget. Det er virkelig den vildeste oplevelse, jeg har haft. Jeg får helt gåsehud. Hvis der kom en ny runde, hvor man kunne være med, selv hvis man havde en kæreste, så ville jeg være med. I fatter ikke, hvor meget jeg savner det, siger Teitur.

LÆS OGSÅ: HOT NEWS! Her er navnet på Cengiz og Geggos datter

Der er ikke udsigt til at ‘Paradise Hotel’ for par, men snart kan reality-parret opleves i et nyt og vildt program, når ‘Singletown’ får premiere på Dplay. Her skal de igennem et langt kærlighedseksperiment, hvor de tester deres tillid til hinanden.

I videoen fortæller parret, hvad de tænker om et bryllup.