Teitur indrømmer: Jeg ser en sød pige

Teitur Skoubo har en sød pige i kikkerten, men han ved endnu ikke, hvad det udvikler sig til.

Af Rikke Lynge og Lærke Stræde - 26. januar 2021 kl. 16:55

Vinder af ‘Paradise Hotel’ 2019, Teitur Skoubo, er i går rejst tilbage til Færøerne, da de danske restriktioner ikke tillader meget frihed. På Færøerne er der ifølge Teitur næsten ingen corona og dermed heller ikke de samme restriktioner.

Men selvom fitnesscentrene og cafélivet trækker i Teitur, så er der måske også en sød pige, der trækker ham til Færøerne. Til spørgsmålet “har du nogen heldig pige i kikkerten?”, svarer Teitur til Realityportalen:

– Har en, som jeg syntes, er lidt sødere end de andre, fortæller Teitur.

LÆS OGSÅ: Realitypar jubler: Vi er blevet forældre

Teitur er dog ikke meget for at sætte for mange ord på den søde pige – endnu.

– Ikke allerede nu, hende vil jeg sgu holde for mig selv, indtil vi finder ud af, hvad der skal ske imellem os, fortæller Teitur.

LÆS OGSÅ: Skuffet Teitur: Asbjørn har løjet over for mig

Selvom Teitur har familie på Færøerne, så er det ikke der, han skal bo nu, hvor han er rejst dertil for en stund, indtil de danske restriktioner lempes.

– Jeg kommer til at bo hos hende, jeg ses med, afslører Teitur.

LÆS OGSÅ: Teitur om at Jonass er flyttet: Tingene er anderledes i dag

Teiturs seneste kæreste er Christel Trubka fra ‘Paradise Hotel’. De to testede deres forhold i realityprogrammet ‘Singletown’, hvor de fandt ud af, at de ikke var skabt for hinanden. Kort efter programmet slog de derfor op. (Foto: Rikke Lynge/Realityportalen)

LÆS OGSÅ: ‘Ex on the Beach’-babe vælter i tilbud

LÆS OGSÅ: Thalia er blevet single: Jeg kan ikke kende mig selv

Læs mere om