Teitur forklarer ikonisk “i lige måde”-scene på ‘Paradise’

Først hjemme i Danmark efter afsnittet var blevet vist, blev der lagt mærke til, at Teiturs ord ikke gav mening.

Af Caroline Grønne Wigdal - 20. oktober 2021 kl. 6:55

For tiden kan man i ‘Paradise Hotel’ se, at paradisoerne får til opgave, at de sammen to og to skal udvælge og filme en ikonisk ‘Paradise’-scene. De har frit valg blandt de gennem tiden 18 sæsoner, der er blevet optaget.

Artiklen fortsættes under videoen, hvor Sofia fortæller om sin deltagelse i ‘Paradise Hotel’…

Her vælger flere af deltagerne at genskabe den scene fra sæson 15, hvor Teitur Skoubo møder den nye pige, Abnora, på hotellet. Da Abnora giver hånd og har sagt sit navn, vælger en lidt forvirret Teitur at svare tilbage med ordene “ja i lige måde”.

LÆS OGSÅ: Realitystjerne i dyb sorg: Det er alt for tidligt

At flere af deltagerne har valgt lige netop det klip, kommer på ingen måde som et chok for Teitur, der mange gange siden har måtte høre for ups’eren.

– Jeg kan godt huske øjeblikket, hvor jeg sagde “ja i lige måde”. Jeg tænkte “fuck” og blev så flov og tænkte, at det ikke var meningen. For jeg var jo pivdårlig til dansk dengang – meget dårligere end jeg er i dag. Men jeg tænkte, at det var fint nok, ingen lagde mærke til det, og jeg slap godt fra det. Ingen fra sæsonen lagde faktisk mærke til det. Ikke engang Abnora, fortæller Teitur til Realityportalen.

LÆS OGSÅ: ‘Robinson’-Ralf hastekørt på hospitalet: Alt blev fjernet

Han fortsætter:

– Det var først, efter det var blevet vist på tv, at det blev en ting, og alle flækkede af grin. Jeg kan huske, at jeg så det sammen med Jonass og de drenge der. Så det var ikke så sjovt. Men jeg synes, det er meget grineren, at det også bliver brugt i den nye sæson.

LÆS OGSÅ: Snyd i ‘Robinson’: Peter, Anders og Ralf forklarer

Teitur Skoubo vandt i 2019 ‘Paradise Hotel’. Han har set de første afsnit af den sæson, der kører lige nu, men har med tiden indset, at han ikke har tiden til det.

– Jeg synes jo også, det er sjovest at se det tv, hvor jeg selv er med, siger realitystjernen.

Se øjeblikket fra sæson 15 her.

Læs mere om