Teitur ført væk af to betjente: Fængslet med det samme

Teitur blev ført bort af to betjente, da retssagen var slut.

Af Louise Vilsbøl - 25. maj 2022 kl. 12:22

Der er netop faldet dom i sagen, hvor Teitur Skoubo er tiltalt for voldtægt. Teitur blev kendt skyldig af en enig domsmandsret med ordene:

LÆS OGSÅ: Teitur om voldtægtsanklage: Enhver mands mareridt

–  Thi kendes for ret, tiltalte dømmes 2 år og seks måneders fængsel samt en bøde på 100.000 kroner i tort og erstatning til forurettede. Han skal derudover betale sagens omkostninger.

Efterfølgende forklarede dommeren, at forsvaret ikke havde sået tvivl omkring anklagerens sag, og det uden rimelig tvivl kunne konkluderes, at Teitur var skyldig. Anklageren begærede Teitur varetægtsfængslet med det samme efter dagens retssag med formodning om, at han ville tage til Spanien og ikke komme tilbage.

LÆS OGSÅ: FÅ DET FULDE OVERBLIK over Teiturs retssag her

Det protestede forsvaret imod med den begrundelse, at Teitur havde familie i Danmark og var mødt frivilligt op til retssagen i denne uge. Dommeren imødekom ikke påstanden om, at Teitur ikke ville komme tilbage til ankesagen, men han lod ham alligevel fængsle.

– Når der er udmålt mere end et års straf, så sagen den, at der koldt og kynisk, at der er fængsling efter dom, lød det fra dommeren.

LÆS OGSÅ: Teiturs familie smidt ud af retten

Hermed stod der to betjente klar udenfor retssal 14 ved retten i Odense, som førte Teitur bort, kort efter han havde konfereret med sin forsvarsadvokat.

LÆS OGSÅ: Teiturs forklaring i retten: Aldrig følt så meget uretfærdighed

Læs mere om