Teitur er tilbage i populært reality-program

Endnu en gang er den friske færing klar til at give den gas i programmet.

Af Louise Vilsbøl - 26. september 2021 kl. 18:55

I dagens afsnit af ‘Ex on the Beach’ sker der ting og sager. Først kommer der endelig et gennembrud i romancen mellem Teresa og Martin, som ender med at have sex i suiten. Derefter sker der det, der bare ikke må ske.

LÆS OGSÅ: Esben Dalgaard uhelbredelig syg: Det lugter af en dødsdom

For man kan ikke vide sig sikker på noget som helst i ‘Ex on the Beach’, så bedst som Teresa og Martin er ude af villaen for at nyde hinandens selskab på en date, indtager Teresas ekskæreste Teitur villaen på ny. Hans smil falmer dog, da de andre deltagere fortæller, at Martin og Teresa har haft sex.

Videoen fortsætter under artiklen, hvor ‘Paradise’-parret Anne og Nikolaj fortæller om fremtiden.

– Jeg var meget spændt og havde blandede følelser  ved at skulle ind i villaen igen. Jeg havde tænkt meget på Teresa hele den tid, jeg var væk, så nervøsiteten var tårn høj, og jeg vidste ikke helt, hvad jeg skulle forventede at komme ind til igen, fortæller Teitur og afslører, at han ikke regnede med, at det var kommet så vidt med Teresa og Martin.

LÆS OGSÅ: Her er Geggos nye tv-program

– Jeg kunne forstille mig, at de måske havde kysset lidt, men jeg havde ikke forventet, at de havde haft sex, da jeg selv følte, at det var meget godt mellem mig og Teresa, da jeg forlod villaen.

Han var ikke i tvivl om, da han røg ud af villaen, at det var fordi, Martin og Teresa skulle have lov til at danne en relation, uden han kunne komme imellem dem. Men Teitur vidste, at han ville komme tilbage i programmet, fordi han sørgede for, der var så meget gang i den inde i villaen.

LÆS OGSÅ: Tina Lund tager hårdt valg: Min far siger, jeg begår en fejl

Udover Teresa var der især én af de andre gæster, Teitur var glad for at se igen.

– Jeg var meget glad for at se, at Mads stadig var i villaen, så vidste jeg, at der også skulle komme nogle sjove stunder mere, slutter Teitur.

 

Læs mere om