Teitur åbner op: Sådan har jeg det med ‘Singletown’ i dag

Det tog hårdt på Teitur at se Christel være ked af det.

Af Lærke Stræde - 20. oktober 2020 kl. 14:51

Teitur Skoubo og Christel Trubka er aktuelle i ‘Singletown’ på Dplay, hvor de har sagt ja til at teste deres parforhold over sommeren. De to realitykendisser fra ‘Paradise Hotel’ har meldt sig til programmet for at få afklaret, om det skal være dem for altid. Indtil videre har programmet ikke budt på nogen afklaring for parret, men blot skabt yderligere problemer, da Teitur kun bliver mere i tvivl om sin kærlighed til Christel

Det er ikke til at sige, hvordan programmet ender, men i dag er parret stadigvæk sammen, og det tyder på, at Teiturs vandrende øje er blevet tilgivet af Christel.

Selvom parret har det godt i dag, er Teitur ikke klar til at se programmet på ny. Han har nemlig ikke lyst til at gense Christels reaktioner.

– Jeg har ikke set ‘Singletown’, og det har jeg gjort bevidst, fordi jeg altid bliver meget ked af det, når jeg kan se, hun græder. Jeg vidste jo derinde, hvordan hun havde det, og det syntes jeg var meget forfærdeligt, og det er også derfor, jeg har valgt ikke at gense det, fortæller han til Realityportalen.

LÆS OGSÅ: Landmand Claus ramt af corona: Mister millioner

Normalt er der ikke mange oplevelser, som Teitur takker nej til. I dette tilfælde er han dog ikke helt sikker på, om det var det rigtige at deltage i ‘Singletown’.

– Jeg plejer at sige, at jeg ikke fortryder noget, men i det her tilfælde er det lidt svært. Som sagt kunne jeg godt have været den oplevelse foruden. Det gjorde i hvert fald ikke min sommer federe, fortæller han.

LÆS OGSÅ: WOW! Derfor blev denne konkurrence forbudt i ‘Robinson’

Startet på en frisk

Teitur og Christel har valgt at lægge oplevelsen bag sig og viske tavlen ren. De mener nemlig ikke, man får noget ud af at dvæle ved fortiden.

– ‘Singletown’ har aldrig været det store taleemne. Lige efter programmet talte vi alting igennem, men vi er begge to typer, som vælger at lægge tingene bag sig og se fremad. Lige nu, hvor alting kommer op igen, så er der selvfølgelig nogle følelser, som man lige skal snakke igennem igen. Men i dagligdagen er det sgu ikke noget, der fylder, lyder det fra realitystjernen.

LÆS OGSÅ: Realityhunk afslører: Jeg er født som pige

LÆS OGSÅ: WOW: Denne kommentar starter stort drama hos reality-deltagere