'Teen Mom'-stjernens ni hemmelige børn: Nu står ekskonen frem - Her & Nu

'Teen Mom'-stjernens ni hemmelige børn: Nu står ekskonen frem

Det vælter frem med afsløringer mod Matt Baier, siden han fandt sammen med Amber Portwood.

Af Jonas Sand - 3. april 2016 kl. 09:55

Hvis man åbner skabene hjemme hos Amber Portwood og Matt Baier, så vælter det ud med skeletter. I den seneste sæson af ‘Teen Mom OG’ kom det frem, at den unge mors nye kæreste har syv hemmelige børn fra tidligere forhold, og siden der kommet flere til.
Matt selv har indrømmet, at han er far til fem af børnene, men Radar Online hævder, at man har beviser for, at han i alt har ni børn med syv forskellige kvinder. Og nu har den ene af kvinderne valgt at stå frem.
Jeanette Reedy mødte Matt på nettet 2006 og indledte et forhold. I januar 2007 blev de så gift, og allerede senere det år blev hun gravid, efter han i en periode havde insisteret på, at de skulle have et barn. Og i starten var alt også godt for parret.
– I starten var han fantastisk, men siden blev vores ægteskab et mareridt. Jeg begyndte at finde ud af, at alt omkring ham var løgn, og jeg tænkte: “Hvad har jeg dog rodet mig ud i,” fortæller 50-årige Reedy til mediet.
LÆS OGSÅ: ‘Teen Mom’-DRAMA: Din forlovede har syv børn
Skred under graviditeten
Jeanette Reedy har flere billeder og dokumenter, der beviser, at de to havde et forhold, mens Radar Online også er i besiddelse af dokumenter, der viser, at Matt Baier skal betale hende børnepenge. Men ligesom de andre kvinder har hun aldrig set en krone fra ham.
Den 50-årige kvinde fortæller, at hun forlod Matt, da hun var fem måneder inde i graviditeten, og kort efter fødslen i juli 2008 var Matt på besøg. Siden så han sin datter et par gange, men i 2009 stoppede alt kontakt, og siden har de ikke set hinanden.
Jeanette klarede sig gennem livet som enlig mor takket være hjælp fra familie og venner, men det har ikke været helt nemt for hende.
– Han skabte meget kaos og gjorde meget skade i mit liv, siger hun til mediet.
LÆS OGSÅ: Chokerende anklager mod ‘Teen Mom’-kæreste: Overgreb førte til selvmord
Frastødt
Matt Baier er på det seneste blevet et kendt ansigt, siden han blev kærester – og siden forlovet – med ‘Teen Mom’-deltageren Amber Portwood. Det har flere af mødrene til hans børn altså opdaget, men Jeanette Reedy har ikke selv set ham på skærmen.
– Jeg har fået så mange beskeder, emails og telefonopkald. Mange af mine venner ser ‘Teen Mom’, og de genkendte ham med det samme. Jeg har aldrig selv set det, for jeg er så frastødt af ham, fortæller hun.
Amber Portwood har valgt at blive hos sin forlovede trods de mange afsløringer, og parret forventes at blive gift senere i år.
LÆS OGSÅ: AFSLØRET: Så vild er ‘Teen Mom’-stjernernes løn
Følg med på vores Facebook-side og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.