'Teen Mom'-stjerne skrider med datteren - Her & Nu

'Teen Mom'-stjerne skrider med datteren

Jeremy Calvert er træt af drama og ‘Teen Mom’, og derfor dropper han nu programmet.

Af Jonas Sand - 23. marts 2016 kl. 13:22

Tidligere på måneden afslørede Adam Lind, at han har planer om at forlade ‘Teen Mom 2’, efter hans kontrakt udløb. Men nu ser det ud til, at det ikke er den eneste af fædrene, som tv-seerne på MTV-programmet må undvære i fremtiden.
The Ashley’s skriver nu, at Jeremy Calvert, der har datteren Addie med ekskonen Leah Messer, også er færdig med ‘Teen Mom 2’. Det bekræfter en kilde hos programmet til mediet.
– Jeremy er færdig med det. Han er træt af at blive kædet sammen med programmet, og nu hvor han og Leaher blevet skilt, ønsker han ikke længere at være en del af hendes drama. Han er også træt af alt den negativitet, han må høre på, fordi han er med i programmet, fortæller kilden.
LÆS OGSÅ: Ung mor mister forældremyndigheden
Tager datteren med 
Men det er ikke kun Jeremy, som tv-seerne kommer til at undvære, fortsætter kilden. Han ønsker nemlig heller ikke, at datteren Addie skal optræde længere – og da han og Leah har fælles forældremyndighed over hende, skal begge forældre skrive under på, at hun må være med.
– Jeremy vil have Addie ud af søgelyset. Han ønsker ikke, at hun skal vokse op og være kendt som hende fra ‘Teen Mom 2’, lyder det fra kilden.
Og selv om det skaber store problemer for MTV, så er det ikke noget, som kanalen har tænkt sig at kæmpe imod.
– Der er ingen chance for, at MTV vil kæmpe imod. De vil ikke gå i retten eller noget, selv om det kommer til at gøre det svært for filmholdet, hvis de filmer Leah og tvillingerne, mens Addie ikke må komme med. De vil formentlig kaste flere penge efter Jeremy, men det er alt, de vil gøre, siger en anden kilde til The Ashley’s.
LÆS OGSÅ: AFSLØRET: Så vild er ‘Teen Mom’-stjernernes løn
Behøver ikke pengene
Da Adam Lind afslørede, at han trak sig fra programmet, afslørede han på samme tid, at ‘Teen Mom 2’-mødrenes løn for seriens syvende sæson ligger på $300.000 – omkring 2 millioner kroner.
Fædrene tjener næsten det samme, mens børnene også får et mindre beløb. Men produktionen forventer ikke, at en lønforhøjelse vil få Jeremy til at ændre mening, afslører en anden kilde.
– Jeremy er en af de eneste af de medvirkende, der har et ‘rigtigt job’. Han tjener et imponerende beløb på egen hånd, så pengene er ikke rigtigt et problem for ham, som det er for flere af de andre medvirkende, der er helt afhængige af indkomsten fra ‘Teen Mom 2’.
– Han arbejder hele året, så den ekstra indkomst fra showet giver ham faktisk problemer, når det er tid til at betale skat, fortæller kilden til mediet.
LÆS OGSÅ: Chokerende anklager mod ‘Teen Mom’-kæreste: Overgreb førte til selvmord
Følg med på vores Facebook-side og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.