'Teen Mom'-stjerne risikerer lang fængselsstraf - Her & Nu

'Teen Mom'-stjerne risikerer lang fængselsstraf

Den unge far blev igen anholdt tidligere på ugen, og denne gang kan der gå lang tid, før han igen er på fri fod.

Af Jonas Sand - 27. juli 2018 kl. 15:32

Tidligere på ugen var den gal igen for Ryan Edwards. ‘Teen Mom’-stjernen blev anholdt for besiddelse af heroin, og den unge far, der har sønnen Bentley med Maci Bookout, blev smidt i fængsel. Her har han siddet siden, og det kan meget vel være, at han skal sidde der længe endnu.
Det er nemlig ikke første gang, at Ryan Edwards er blevet anholdt for lignende brud på loven, og derfor kan det ende med en lang fængselsstraf. Det forklarer forsvarsadvokat Ben Raybin til Hollywood Life. Han repræsenterer ikke Ryan Edwards og har intet med sagen at gøre, men han giver et indblik i loven og ‘Teen Mom’-stjernens sag.
– Det kommer helt an på sagen – om man skal i fængsel eller på afvænning, når man bliver taget for besiddelse af heroin. Normalt forsøger vi i denne stat at sende folk i behandling, men mange gang, når en person har fået flere chancer – som det er tilfældet i denne sag med Ryan, der har brudt reglerne for sin prøveløsladelse – så siger dommeren, at nok er nok og sender personen i fængsel for at afsone sin dom, siger han.
CHOK: ‘Familien fra Bryggen’-stjerne afbryder forlovelsen
LÆS OGSÅ: Skud affyret: Lamar Odom indblandet i voldsomt skænderi

Risikerer lang straf

I øjeblikket sidder Ryan Edwards fængslet frem til retssagen den 6. august, og hvis dommeren her vælger, at han ikke skal have flere chancer i denne omgang, kommer realitydeltageren ikke ud før næste år.
– I Ryans sag kan jeg sige, at han står til 11 måneder og 29 dage i fængsel – bare for den seneste tiltale for besiddelse af heroin. Men det er ikke alt, for han har en tidligere dom og er prøveløsladt, så dommeren kan vælge at lægge yderligere til straffen, siger advokaten.
– Ryan har seks måneders prøveløsladelse, som han blev idømt i marts 2018, og derudover har han en betinget dom på 11 måneder og 29 dage, der stammer fra hans første anholdelse. Den dom blev gjort betinget, men det betyder ikke, at den er væk. Den hænger over hans hoved, og da han har overtrådt reglerne for prøveløsladelsen, så kan dommeren vælge at gøre den dom til ubetinget.
LÆS OGSÅ: Ung mor i stor sorg: Min mor har kræft i hjernen
LÆS OGSÅ: ‘Teen Mom’-pornostjerne arbejder på ny film
Hvis det sker, så kan han komme til at sidde meget længe bag tremmer.
– De kan potentielt vælge at lægge de ting sammen med det, han risikerer at få i straf for den seneste anholdelse. I værste fald risikerer han to og et halvt år i fængsel. Jeg tror dog, at det er utænkeligt, at han får den maksimale straf for alle tilfælde, men han risikerer altså samlet to og et halvt år i fængsel.
Ryan Edwards og hans gravide kone, Mackenzie, der skal føde om små ti uger, har allerede meldt ud, at de er færdige i ‘Teen Mom’. Den beslutning er måske meget god, for der kan altså gå lang tid, før han igen kan filme.
LÆS OGSÅ: Toppolitikers datter bliver ny ung mor
LÆS OGSÅ: ‘Teen Mom’-stjerne og datter testet positiv for narko