'Teen Mom'-stjerne: Programmet har ødelagt vores liv

Det har muligvis givet gode penge, men det har også haft store omkostninger at medvirke i MTV-serien.

Af Jonas Sand - 15. august 2017 kl. 7:25

Kailyn Lowry har tjent gode penge, siden hun i 2010 første gang dukkede på tv-skærmene i ’16 and Pregnant’ og siden i ‘Teen Mom 2’. Men alt har ikke kun været lykken for den unge mor, der på grund af tv-programmerne er blevet et kendt ansigt.
LÆS OGSÅ: AFSLØRET: Så vild er ‘Teen Mom’-stjernernes løn

Kailyl Lowry og Javi Marroquin gik fra hinanden efter rygter om utroskab. (Foto: Jonathan Leibson/Getty Images for Star Magazine)


Det har medført stor kritik på de sociale medier – især fordi hun nu har tre sønner med tre forskellige mænd, og fordi hun angiveligt var eksmanden Javi Marroquin utro, inden forholdet gik helt i stykker.
Flere gange har ‘Teen Mom’-stjernen antydet, at MTV-programmet ikke var godt for forholdet, og at det i sidste ende var på grund af serien, at det gik galt. Og nu tager hun skridtet videre på Twitter, efter en følger på det sociale medie gik hårdt til ‘Teen Mom’.
LÆS OGSÅ: Geggo: Cengiz har ødelagt mit og Linses forhold
– Jeg føler, at dette program har ødelagt så utroligt meget for Kailyn Lowry og Javi Marroquin. Træk jer. Det har ødelagt fem dyrebare liv, skriver en følger på Twitter, hvortil ‘Teen Mom’-stjernen svarer:
– Det er jeg helt sikkert enig i et langt stykke hen ad vejen.
Kailyn Lowry har endnu ikke fundet et navn til den søn, der kom til verden for få uger siden.
LÆS OGSÅ:Amalies onkel: Sådan er hun som mor
LÆS OGSÅ: ‘Nybyggerne’-par: Efter fem år er det slut
LÆS OGSÅ: Maria Hirse: Folk ser mig som en sigøjner
Følg med på vores Facebook-side og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.