'Teen Mom'-stjerne og nyfødt datter testet positiv for narko

Den unge mor var tæt på at miste sine børn, indtil hun fandt en snedig løsning.

Af Jonas Sand - 11. september 2017 kl. 14:57

Det virkede som den store lykke, da Jenelle Evans tidligere i år blev mor for tredje gang – i hvert fald udadtil. For væk fra kameraerne og medierne foregik der nemlig et stort drama, der kunne være endt med, at ‘Teen Mom’-stjernen havde mistet sine børn.
Jenelle Evans og hendes nyfødte datter blev nemlig testet positiv for TCH – et stof, der findes i hash. Det kunne Radar Online afsløre i slutningen af sidste uge, mens The Ashley kort efter bekræftede historien, som mediet havde siddet med i flere måneder.
Beskyldningerne er kommet frem, fordi farmoren til Kaiser, Jenelles andet barn, Doris Davidson, gik rettens vej for at søge om forældremyndigheden til drengen den 1. september.
– Efter fødslen af Ensley blev den nyfødte testet positivt for marihuana. De sociale myndigheder blev involveret på grund af den positive test, og de startede en undersøgelse. Både sagsøgte (Jenelle) og David (Eason, red.) testede efterfølgende positiv for, siger Doris, der er mor til Nathan Griffith, ifølge retsdokumenterne.
LÆS OGSÅ: ‘Teen Mom’-deltager anholdt
Svindlede sig til frifindelse
Ifølge The Ashley blev undersøgelsen allerede sat i gang allerede på hospitalet og varede i flere måneder, inden den blev lukket ned omkring maj, uden det fik konsekvenser for den unge mor.
En kilde fortæller mediet, at Jenelle rejste til Los Angeles, hvor hun via en bekendt havde fået fat i en læge, der gav hende en medicinsk tilladelse til at tage stoffet. Og det accepterede retten.
– Jenelle kunne derfor bevise, at det var en nødvendighed for hende at indtage marihuana, og undersøgelsen blev droppet. Hun fandt et smuthul, og det fik hende ud af problemerne, siger en kilde til mediet.
LÆS OGSÅ: ‘Teen Mom’-stjerne dropper mors bryllup
“Jenelle ville gå amok”
Det hele er chokerende nyheder for ‘Teen Mom’-seerne, der i forbindelse med fødslen blev præsenteret for det som værende mere eller mindre uproblematisk. Og det har været helt bevidst, for selv om både produktionen og de andre deltagere kendte til undersøgelse, så valgte MTV i sidste ende ikke at vise det.
– Jenelle arbejdede virkelig, virkelig hårdt for at holde det væk fra programmet. Men alle vidste det – både de andre deltagere og produktionen – og det gav en masse sladder i en periode. Men producerne lod være med at vise det, fordi de vidste, at Jenelle ville gå amok, siger en anden kilde til The Ashley.
Ifølge mediet gjorde David og Jenelle ellers ikke meget ud af at skjule det for de andre deltagere. Under det traditionsrige talkshow tidligere i år fortalte en pralende David de andre deltagere, at de havde fået en lægeerklæring, der gav dem lov til at ryge hash.
– Det var nærmest det første, han gjorde, da han landede. De andre deltagere var helt pinlige på hans vegne, siger en af deltagerne, mens en anden følger trop.
– De (Jenelle og David, red.) fortjener slet ikke, at de er blevet klippet så rent på skærmen.
LÆS OGSÅ: ‘Teen Mom’-stjerne: Programmet har ødelagt vores liv
Jenelle: Min mor står bag
Selv om det er Doris Davidson, der står bag retssagen, så mener ‘Teen Mom’-stjernen selv, at hendes mor, Barbara Evans, står bag. De to har i flere år haft gang i en retssag, fordi Jenelle vil have forældremyndigheden tilbage over sønnen Jace. Det siger hun til E! News.
– Doris er kommet med mange beskyldninger, men jeg kan fortælle dig, at Barbara har en masse at gøre med dem. Doris har kastet sin egen søn under bussen ved at indrømme, at han har begået flere forbrydelser og muligvis er på stoffer.
– Hendes sag er både mod mig og Nathan. Men jeg kan fortælle dig, at beskyldningerne primært kommer fra min mor. Vores advokater arbejde i øjeblikket på en ny aftale, siger Jenelle.
LÆS OGSÅ: ‘Teen Mom’-Jenelle bandlyser mor fra brylluppet
Følg med på vores Facebook-side og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.