'Teen Mom'-stjerne indrømmer utroskab

Rygterne har gået på, at Corey Simms og Lea Messer var deres nuværende partnere utro med hinanden. De rygter bekræfter den unge mor nu mere eller mindre.

Af Jonas Sand - 11. oktober 2015 kl. 17:55

Leah Messer har langt fra haft noget nemt liv, og den unge mor til tre har i en alder af 22 år allerede to skilsmisser bag sig. Begge gange har hun selv været skyld i det, da hun var utro med eks-kæresten Robbie Kidd.
Der var tidligere rygter om, at Leah var sin anden mand utro med sin første mand, Corey Simms, som på daværende tidspunkt også have en ny kæreste, der nu er hans kone. De rygter bekræftede Leah mere eller mindre i genforeningsprogrammet for nyligt.
– Skal vi starte samtalen om Miranda? Jeg er overhovedet ikke jaloux på Miranda (Coreys nye kone, red.). Hvor var du egentligt i de første par måneder af jeres ægteskab? spurgte Leah eks-manden til showet, hvor bølgerne gik højt.
LÆS OGSÅ: 22-årig ‘Teen mom’-stjerne skilt for anden gang
Vilde utroskabsrygter
Den unge mor hentydede til de vilde rygter, der løb i parrets hjemby. Her forlød det, at Corey og Leah – der begge var i forhold på daværende tidspunkt – havde sex bag i Coreys bil på en parkeringsplads.
– Der skete ting, som ikke skulle have været sket. Det var ikke i orden over for Miranda, og jeg har sagt undskyld til hende. Men det er den eneste gang, jeg ikke har vist hende respekt, sagde Leah også i forbindelse med programmet.
Bølgerne gik højt i programmet, og det er helt sikkert ikke sidste gang, at vi har set skænderi med Corey og Leah, der har to børn sammen. Det kommer vi formentligt til at se meget mere af, når MTV blænder op for mere ‘Teen Mom’.
Se flere billeder af den unge mor i galleriet over artiklen.
LÆS OGSÅ: MTV klar med mere ‘Teen Mom’
Følg med på vores Facebook-side og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.