'Teen Mom'-stjerne anholdt – igen, igen

Den unge far er bag tremmer for anden gang på en måneds tid.

Af Jonas Sand - 7. december 2017 kl. 20:55

Nogle ting ændrer sig bare aldrig, og sådan er det også for Adam Lind. ‘Teen Mom 2’-deltageren, der har datteren Aubree med ekskæresten Chelsea Houska fra MTV-serien, er igen bag tremmer. Det fortæller flere amerikanske medier – blandt andet The Ashley og Radar Online, der har fået nyheden bekræftet af fængslet i Minnehaha County, hvor han sidder.
LÆS OGSÅ: KÆMPE DRAMA: Deltager trak kniv til ‘Teen Mom’-fest
LÆS OGSÅ: ‘Teen Mom’-Jenelle og nyfødt datter testet positiv for narko

Adam Lind har døtrene Paislee og Aubree med henholdsvis Taylor Halbur og Chelsea Houska. (Foto: MTV)


Adam Lind blev anholdt den 5. december, efter han brød et af de polititilhold, som to af hans ekskærester har mod ham – angiveligt Brooke Beaton, der siden 2014 har haft et tilhold mod ham, efter han stalkede hende. Derfor blev han smidt direkte bag tremmer uden mulighed for kaution, mens han venter på at komme foran en dommer.
Det er anden gang på lidt mere end blot en måned – og ifølge flere medier minimum 30. gang i alt – at han må bag tremmer. Efter en voldelig episode blev han anholdt den 2. november i år, og fem dage senere søgte hans ekskæreste Stasia Huber så også et polititilhold mod ham.
– Påvirket af stoffer, alkohol og steroider brækkede han min arm, låste mig inde i huset og sagde, at jeg ikke måtte forlade det, mens han også ødelagde min telefon. Da det gik op for ham, hvad han havde gjort, brød han sammen i gråd og kørte mig på skadestuen. Vi gik fra hinanden lidt efter, siger ekskæresten i retsdokumenterne, som Radar Online har fået fat i.
LÆS OGSÅ: ‘Teen Mom’-far i problemer: Lod datteren se dømt sexforbryder
LÆS OGSÅ: ‘Teen Mom’-far dropper datteren for styrketræning
Tilbage i april var Adam Lind også i problemer. Her blev han beordret til at lade sig teste for stoffer i forbindelse med en retssag mod ekskæresten Taylor Halbur, som han har datteren Paislee med. To gange blev han her testet, og begge gange viste det sig, at han havde metamfetamin og amfetamin i blodet, og det har betydet, at han siden da ikke længere må se sine døtre uden overvågning.
Adam Lind er ikke længere selv med i ‘Teen Mom 2’. Flere gange har han truet med at trække sig fra programmet, mens meget tyder på, at han mente det, da han efter sæson 7 sagde, at han ikke ville skrive under på flere kontrakter med MTV.
LÆS OGSÅ: ‘Teen Mom’-stjerne takker nej til millionløn: Jeg gider ikke det lort mere!
LÆS OGSÅ: AFSLØRET: Så vild er ‘Teen Mom’-stjernernes løn