'Teen mom'-stjerne åbner op om heroinmisbrug - Her & Nu

'Teen mom'-stjerne åbner op om heroinmisbrug

I en ny bog åbner Jenelle Evans op om sit misbrug af heroin, og de konsekvenser det har haft.

Af Lise Nygaard - 13. juni 2017 kl. 20:55

‘Teen mom’-stjernen Jenelle Evans har oplevet nedture, mange 24-årige heldigvis er foruden. Siden hun blev mor som blot 17-årige, har hun dannet par med forskellige mænd, hvoraf flere af dem har haft en kriminel fortid.  Den unge mor har også selv været på kant med loven, men slap heldigvis med skrækken, og netop nu bekriger hun sin mor i retssalen for at få forældremyndigheden over sin søn Jace tilbage.
Men på trods af striden med sin mor er det alligevel lykkedes Jenelle at få bugt med sit heroinmisbrug, og det med så stor succes at hun nu åbner op for det i sin bog ‘Read Between the Lines: From the Diary of a Teenage Mom’.
– Det skar i mit hjerte, gjorde mig syg i sjælen, at jeg ikke måtte se min søn. Så jeg fyldte det hadefulde tomrum med endnu flere stoffer. Stofferne fik altid smerterne til at forsvinde. De vendte mig aldrig ryggen eller forrådte mig. Jeg tror, heroin blev min første trofaste kærlighed. Det gav mig, hvad jeg havde brug for for at overleve, og jeg gav det mit liv. Heroin blev det eneste, jeg havde i mit liv, som elskede mig, skriver hun i bogen, som E! news har fået et uddrag af.
LÆS OGSÅ: Vred ‘Teen Mom’-stjerne smed mor ud under fødsel
Troede ikke, mor ville hjælpe
Ikke overraskende var stofmisbruget skyld i, at Jenelles omgangskreds trak sig fra den unge mor.
– Det første, jeg mistede på grund af stofferne, var min familie. Jeg fornægtede min mor, søskende og venner, men sandheden er, at ingen taler til dig, når de mistænker dig for at være misbruger, skriver hun.
Efter en episode hvor Jenelle blev bevidstløs på grund af stoffer, lod hun sig indlægge, og bagefter ringede hun til sin mor, som på trods af alle problemerne troppede op på hospitalet.
– Det var den sidste person i verden, jeg regnede med, jeg ville snakke til, og jeg troede slet ikke, hun ville hjælpe mig. Lige meget hvor mange problemer vi har haft, vil jeg altid stå i gæld til hende på grund af den dag, skriver Jenelle.
Bogen udkommer i USA den 25. juli.
LÆS OGSÅ: Jenelle Evans’ eks sendt bag tremmer
LÆS OGSÅ: ‘Teen Mom’-Jenelle i retten: Du tager stoffer og kan ikke passe vores søn!
LÆS OGSÅ: ‘Teen Mom’-Jenelles kæreste dømt
Følg med på vores Facebookside og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.