'Teen Mom'-Jenelle i retten: Du tager stoffer og kan ikke passe vores søn! - Her & Nu

'Teen Mom'-Jenelle i retten: Du tager stoffer og kan ikke passe vores søn!

Retssagen mellem den unge mor og ekskæresten er i fuld gang – og det går ikke stille for sig.

Teen mom
Af Jonas Sand - 13. december 2016 kl. 17:55

Jenelle Evans og ekskæresten Nathan Griffith har i den seneste tid været i gang med en retssag. ‘Teen Mom’-stjernen vil have fuld forældremyndighed over sønnen Kaiser, men Nathan har ikke tænkt sig at give op så let.
Tidligere i år kom det frem, at han under retssagen har beskyldt Jenelle Evans for stofmisbrug og for at ville begå selvmord, men i nye retsdokumenter vender den unge mor beskyldningerne om mod ekskæresten. Det afslører Radar Online.
LÆS OGSÅ: ‘Teen Mom’-Jenelle: Hashmisbrug skyld i mystisk sygdom
– Den sagsøgte (Nathan) har fortalt sagsøgeren (Jenelle), at sagsøgtes mentale helbred ikke er stabilt, og at han derfor ikke er i stand til at tage vare på et lille barn. Sagsøgte har også fortalt sagsøgeren, at han har planer om at flytte ud af landet i den nærmeste fremtid, skriver Jenelle Evans’ advokat i retsdokumenterne.
– Sagsøgte har også flere kriminalsager i gang. Sagsøgeren er informeret og tror, at den sagsøgte er ude i et stofmisbrug og ikke kan tage vare på barnet, når han har haft besøg.
Jenelle Evans, der i øjeblikket også kæmper i retten mod sin mor for at få forældremyndigheden tilbage over sønnen Jace, og Nathan Griffith skal igen mødes i retten den 4. januar – to dage efter premieren på den nye sæson af ‘Teen Mom 2’.
LÆS OGSÅ: Utroskab, skilsmisse og graviditeter: ‘Teen Mom 2’ vender tilbage
LÆS OGSÅ: Ekskærestens vilde anklage: ‘Teen Mom’-stjerne forsøgte selvmord
LÆS OGSÅ: Ni hemmelige børn, stofmisbrug og pædofili: ‘Teen Mom’-stjerne taler ud i ny bog
Følg med på vores Facebook-side og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.