'Teen Mom'-Jenelle er flyttet sammen med kriminel kæreste

De har kun været kærester i to måneder, men den seneste måned har de boet under samme tag.

Af Jonas Sand - 27. november 2015 kl. 16:25

De har kun været kærester i et par måneder, men det afholder ikke ‘Teen Mom’-stjernen Jenelle Evans fra at flytte sammen med 27-årige David Eason, der flere gange tidligere har siddet i fængsel.
Parret flyttede sammen for en måned siden, og indtil videre kører forholdet på skinner for de to. Det fortæller Jenelle Evans til Radar Online.
– Det går simpelthen så godt. David er så god til at hjælpe til herhjemme. Før var jeg nødt til at lave det hele, og selv når han kommer hjem fra en hård dag på arbejdet, så hjælper han til, lyder det fra den unge mor.
LÆS OGSÅ: ‘Teen Mom’-Jenelles kæreste anklaget for partnervold
Ingen skænderier
Faste seere af ‘Teen Mom’ vil vide, at Jenelle Evans har et stort temperament og derfor flere gange er endt i store skænderier med diverse kærester. Sådan forholder det sig dog på ingen måde med David.
– Nathan og jeg slog op med hinanden hver dag og skændtes hver dag. Sådan er det ikke for os. Jeg har været sammen med David i omkring to måneder nu, og alt har været godt. Vi har ikke skændtes én gang.
– Min mor elsker ham. Mine børn elsker ham. Alle elsker ham. Jeg ville gerne have en mand, som jeg kunne slå mig ned sammen med. Den type er David, og det var Nathan ikke.
LÆS OGSÅ: ‘Teen Mom’-Jenelle: Jeg vil have en datter
Kriminel fortid bekymrer ikke
Jenelle Evans er ikke Guds bedste barn, og ‘Teen Mom’-stjernen har flere gange tilbragt tid bag tremmer. Det samme her kæresten David, men det er ikke noget, der betyder noget for hende.
– Det bekymrer mig på ingen måde. Vi har alle være i problemer, da vi var yngre. Han har fortalt mig alt om sig selv, og jeg har nok været mere i problemer, end han har, fortæller Jenelle Evans.
LÆS OGSÅ: ‘Teen Mom’-stjerne kærester med ny kriminel
Følg med på vores Facebook-side og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.