'Teen Mom'-far i problemer: Lod datteren se dømt sexforbryder - Her & Nu

'Teen Mom'-far i problemer: Lod datteren se dømt sexforbryder

Nu kan han miste alt samvær med sin ældste datter.

Af Jonas Sand - 20. april 2016 kl. 20:55

Bedst som man troede, at Adam Lind var kommet tilbage på rette spor, så træder ‘Teen Mom’-faren ved siden af igen – og denne gang kan det koste samværet med døtrene. Det skriver Radar Online.
I det seneste afsnit af ‘Teen Mom 2’ var Adam Lind nemlig på legepladsen med hans to døtre, Aubree på seks og Paislee på to, samt hans to venner, Mirza og Bruce. Umiddelbart virkede det som en hyggelig tur, men i virkeligheden var det langt mere dystert.
Mediet er nemlig kommet i besiddelse af retsdokumenter fra South Dakota’s Minnehaha County Circuit Court, der viser, at 25-årige Bruce William Crawford, der i 2008 blev dømt og siden har stået som registreret sexforbryder, for nylig var i politets søgelys igen.
LÆS OGSÅ: AFSLØRET: Så vild er ‘Teen Mom’-stjernernes løn
Blottede sig for 17-årig
Retsdokumenterne viser, at ‘Teen Mom 2’-stjernens ven blev anholdt den 8. marts i år, efter en episode tre dage forinden. Her var han på indkøb i en sportsbutik, og da han kom frem til den 17-årige ekspedient ved kassen, fandt han et billede af sine kønsdele frem på sin telefonen.
– Den mistænkte fandt billedet frem på sin telefon og holdt den foran sit skridt. Mens handlen stod på, afleverede mistænkte pengene direkte over penisbilledet, der var foran skridtet, som om det var en naturlig forlængelse af hans krop, lyder det fra Robert Forster, der har efterforsket sagen, ifølge retsdokumenterne.
Pigen var chokeret og rystet, og episoden bliver ikke mindre ubehagelig af, at Bruce havde to små børn med ude at handle.
– Den er i øvrigt 25 centimeter, skulle Bruce William Crawford have sagt til den chokerede ekspedient.
GALLERI: ‘Teen Mom’-pornostjerne køber kæmpehus
Flere ofre
Dagen efter modtog politiet et opkald fra pigens kollega, og de valgte at eftersøge den mistænkte med et godt billede fra forretningens overvågningskamera. Herefter gik der ikke længe, før politiet modtog flere tips om, at den mistænkte var Bruce William Crawford.
– Jeg tror, at sagen blev løst, fordi vi fik stor hjælp fra offentligheden. Uden dem havde vi formentlig ikke fundet ud af, hvem han var, siger politimanden Sam Clemens til den lokale nyhedsstation KELOLAND og slår fast, at der muligvis er flere ofre.
– Hvis nogen har været i kontakt med ham og måske modtaget eller set billeder, som de ikke ønskede, så vil vi bede dem om at ringe til politiet, fortsætter han.
LÆS OGSÅ: ‘Teen Mom’-deltager: Jeg er kun med for pengenes skyld
Kan miste døtrene
Optagelserne fra den seneste episode af ‘Teen Mom 2’, hvor Bruce William Crawford var sammen med Adam Lind og hans to døtre, er filmet et godt stykke tid før denne episode. Men han har stået på listen over registrerede sexforbrydere siden 2008 og har begået flere lignende forbrydelser.
Episoden er blot den seneste i rækken af hændelser, der har fået Chelsea Houske, som Adam Lind deltog i ‘Teen Mom 2’ og har datteren Aubree med, til at tvivle på hans evner som far. Derfor overvejer hun i øjeblikket, om sagen skal tages videre, og hendes far, Randy Houska, afslørede på Twitter, at man er opmærksom på det.
Længe har Adam kæmpet for at få fælles forældremyndighed over hans og Chelseas datter, men tidligere i år kom det frem, at han har droppet den kamp. Og nu kan han altså helt miste samværet med sin ældste datter.
Herunder kan du se klippet af anholdelsen af Bruce William Crawford:

LÆS OGSÅ: ‘Teen Mom’-stjerne afslører hemmeligheder i selvbiografi
LÆS OGSÅ: ‘Teen Mom’-Jenelle: Hashmisbrug skyld i mystisk sygdom
LÆS OGSÅ: ‘Teen Mom’-far dropper sag om forældremyndighed
Følg med på vores Facebook-side og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.