'Teen Mom'-far dropper sag om forældremyndighed

Han har længe kæmpe for fælles forældremyndighed, men nu ser det ud til, at han har opgivet den drøm.

Af Jonas Sand - 8. februar 2016 kl. 19:25

25-årige Adam Lind dukkede for første gang op på tv-skærmene, da han sammen med kæresten Chelsea Houska deltog i MTV-programmet ’16 and Pregnant’ – som i øjeblikket kører på sjette sæson under navnet ‘Teen Mom 2′.
De to er ikke længere kærester, og faste seere af tv-programmet har kunnet følge med i, at Adam har kæmpet for at få fælles forældremyndighed over parrets datter, Aubree. Men den kamp har han nu opgivet, skriver Radar Online.
– Det har været meget stille på den front. Han ved, at han er sikker på at tabe sagen. Han ved, at det ikke nytter noget, så der er ingen grund til at prøve, fortæller en kilde tæt på den unge mor til mediet.
I marts 2015 kørte Adam Lind for første gang en sag om fælles forældremyndighed. Dengang tabte han og dommeren sagde, at han ville tage sagen op igen, hvis Adam kunne holde sig på den rette side af loven i seks måneder.
Det kunne han ikke helt. Allerede måneden efter blev han beskyldt af eks-kæreste Jessica Nicole for at have kvalt og slået hende – en sag, der dog blev droppet på grund af manglende beviser. Men Adam genoptog altså ikke sagen om forældremyndigheden i september sidste år, da han havde mulighed for det – og noget tyder på, at han heller ikke kommer til det.
LÆS OGSÅ: ‘Teen Mom’-deltager: Jeg er kun med for pengenes skyld
LÆS OGSÅ: ‘Teen Mom’-stjerne afslører hemmeligheder i selvbiografi
LÆS OGSÅ: HOT NEWS: ‘Teen Mom’-stjerne vinder sine døtre tilbage
Følg med på vores Facebook-side og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.