'Teen Mom'-far dropper datteren for styrketræning - Her & Nu

'Teen Mom'-far dropper datteren for styrketræning

Det var vigtigere for Adam Lind at tage til fitnesskonkurrence end til datterens danseaften.

Af Jonas Sand - 4. juni 2016 kl. 18:55

Adam Lind er nok ikke den første, man kommer i tanke om, hvis samtalen falder på fantastiske fædre. Men ‘Teen Mom’-faren har alligevel udviklet sig på det seneste og virket langt mere moden, mens han også har haft et ønske om at få fælles forældremyndighed over datteren Aubree.
Den kamp har han igen droppet, og i det seneste afsnit af MTV-serien viste han også tydeligt, at datteren, som han har med ekskæresten Chelsea Houska, ikke var det vigtigste i hans liv.
Da Aubrees skole holdt far/datter-dans, dukkede Adam Lind nemlig aldrig op. Og i seneste afsnit, hvor han havde begge sine døtre med til en fitnesskonkurrence, afslørede han grunden til, at han ikke dukkede op, da Aubree spurgte ind til det.
– Det var, fordi jeg skulle lave det her, sagde han og pegede ud på fitnessrummet til datterens store skuffelse, hvilket du kan se i klippet herunder.

LÆS OGSÅ: ‘Teen Mom’-far dropper sag om forældremyndighed
Stedfar trådte til
Selv om Adam Lind ikke dukkede op til danseaftenen, betød det dog ikke, at Aubree måtte droppe at tage med. Hun havde på forhånd fået lov til at tage både sin far og sin mors nye kæreste, Cole DeBoer, med. Og Cole valgte med glæde at tage alene af sted med hende.
– Du er en sød pige. Det er sødt af dig at inkludere ham (Cole, red.). Hvorfor er det vigtigt for dig at have ham med? spurgte den unge mor sin datter, mens hun gjorde hende klar til den store aften.
– Fordi han er min anden far, lød svaret fra Aubree, mens en tydelig berørt Chelsea forsøgte at holde tårene tilbage.
Herunder kan du se klippet fra afsnittet:

LÆS OGSÅ: ‘Teen Mom’-deltager: Jeg er kun med for pengenes skyld
LÆS OGSÅ: ‘Teen Mom’-stjerne afslører hemmeligheder i selvbiografi
LÆS OGSÅ: HOT NEWS: ‘Teen Mom’-stjerne vinder sine døtre tilbage
Følg med på vores Facebook-side og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.