'Teen Mom'-eks eftersøgt for kidnapning

Jenelle Evans’ ekskæreste er i seriøse problemer med politiet.

Af Jonas Sand - 10. august 2016 kl. 11:06

Det er ikke noget nyt, at Jenelle Evans eller hendes kærester er i problemer med loven, og nu er endnu en af hendes tidligere flammer havnet i alvorlige problemer. Han er nemlig eftersøgt for både kidnapning, tyveri og indbrud af Boiling Spring Lakes Police Department.
Der er tale om Josh Miller, der var sammen med Jenelle Evans i 2011, indtil hun droppede ham, da han overnattede hos en ekskæreste. Og nu er han altså havnet i seriøse problemer, skriver WNCN.com.
Mediet fortæller, at han er eftersøgt, efter han torsdag den 4. august stjal en bil med en treårig pige på bagsædet. Miller var oprindeligt passager i bilen, men da ejeren gik ind for at handle, stjal han den og kørte væk med barnet, som han siden satte af og efterlod midt på vejen et lille stykke fra butikken.

(Foto: The Boiling Spring Lakes Police Department)

Politiet har delt et tidligere såkaldt mugshot af Josh Miller. (Foto: The Boiling Spring Lakes Police Department)


Barnet har det godt og er siden blevet afleveret tilbage til sin mor, mens 26-årige Josh Miller er stadig på fri fod og eftersøgt.
LÆS OGSÅ: SMUGKIG: Nu kommer den nye sæson af ‘Teen Mom’
Flere anklager
Men tyveri og kidnapning er ikke det eneste, som politiet gerne vil snakke med den tidligere ‘Teen Mom’-deltager om. Radar Online er i besiddelse af en politirapport, der viser, at Josh Miller også er eftersøgt for indbrud.
Indbruddet skulle være sket dagen efter biltyveriet, og offeret var Brittany Maggard, som han også stjal bilen fra dagen forinden. Politiet bekræfter over for mediet, at Josh Miller endnu ikke er blevet pågrebet.
LÆS OGSÅ: ‘Teen Mom’-far i problemer: Lod datteren se dømt sexforbryder
LÆS OGSÅ: Far afslører: Populær ‘Teen Mom’-stjerne klar til exit
LÆS OGSÅ: Ung mor bekræfter: Jeg er gravid
Følg med på vores Facebook-side og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.