Teaser: 'Paradise'-Malte udgiver nyt musiknummer

Malte Castro forfølger drømmen om at blive musiker, og han er nu ude med sin anden single.

Af Jeanet Rosenkjær Horstmann - 7. juli 2016 kl. 20:55

Malte Castro var med i ‘Paradise Hotel’ sæson 10, hvor han måtte se sig slået lige før finalen. Den sympatiske fyr har siden Mexico dannet par med den tidligere paradiso Nadia Mayland Stenberg, og parret blev sidste år forældre til en lille dreng.

Nadia og Malte (Foto: Privat)

Nadia og Malte er meget glade for hinanden. (Foto: Privat)


Ved siden af familielivet har Malte arbejdet hårdt på at realisere sin drøm om at blive musiker, og på fredag har han release på sin anden single ‘Were do we go from here’, der ifølge Malte er en typisk kærlighedssang.
– Sangen handler om et kærestepar, som er i et forhold, der på ingen måder fungerer, men man kan heller ikke få sig selv til at give slip på det. Man befinder sig i samme rum, på samme sted, men man går hver for sig inde i det her rum, fortæller Malte, der drømmer om at kunne leve af musikken en dag:
– Det kunne da være rigtig fedt, hvis man kunne leve af musikken. Lige nu er det bare vigtigt, at jeg kan få lov til at lave musik, have det sjovt med det og få lov til at dele det med folk, og så er det jo op til lytterne, om de vil høre mere fra mig.
Release-festen løber af stablen på ‘Kostbar’ i København, hvor der vil være åbent for gæster fra klokken 23.00. 
Men du kan lytte til Maltes single allerede fra klokken 21.00, hvor Realityportalen vil dække det hele live.
Hør Maltes teaser herunder. 

LÆS OGSÅ: Nadia afslører: Jeg blev forelsket på ‘Paradise Hotel’, men ikke i Malte

LÆS OGSÅ: ‘Paradise’-Nadia viser maven frem
Følg med på vores Facebook-side og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.