'Tattoo salonen' klar til tv-comeback

Tv-seerne har formentlig ikke set det sidste til ‘Tattoo salonen’.

Af Jonas Sand - 1. december 2016 kl. 11:01

I flere sæsoner har tv-seerne fået lov til at følge Jonas, Morten og resten af slænget fra ‘Tattoo salonen’ på TV3. Serien vendte tidligere i år tilbage efter en pause, men noget tyder på, at seerne ikke har set det sidste til programmet.
– Mon ikke man får mere at se til os på tv-skærmene. Det er jeg næsten sikker på, at man gør, afslører indehaver Morten Barbré til Realityportalen.dk.
LÆS OGSÅ: HOT NEWS: ‘Familien fra Bryggen’ fortsætter
Og selv om der på nuværende tidspunkt ikke er noget på plads, så bekræfter man hos TV3, at der bliver arbejdet på at lave flere sæsoner af det populære program.
– Vi er meget interesserede i at lave mere med ‘Tattoo salonen’. Den seneste sæson var en rigtig fin sæson, og vi er glade for programmerne. Der er dog ikke noget på plads endnu,  fortæller programmets presseansvarlige, Jens Mogensen, til Realityportalen.dk.
Men selv om tv-seerne derfor ikke har set det sidste til ‘Tattoo salonen’, så må man formentlig vente tålmodigt på flere afsnit. Som det ser ud på nuværende tidspunkt, så bliver det nemlig ikke allerede til foråret, at serien vender tilbage.
LÆS OGSÅ: Ung mor scorer job i ‘Tattoo salonen’
LÆS OGSÅ: Ung mor fyret fra ‘Tattoo salonen’
LÆS OGSÅ: Anne Gadegaards kæreste i Tattoo Salonen
Følg med på vores Facebook-side og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.