Taler ud om sorgen: Hver dag står der “Anne Bech”

Der er især to grunde til, at Mascha Vang hver evig eneste dag og flere gange om dagenmascha tænker på Anne Bech.

Af Caroline Grønne Wigdal - 27. marts 2021 kl. 10:55

I februar i år gik personlig træner og forfatter Anne Bech bort. Hun blev 43 år og tabte kampen mod den kræft, der ramte hende i 2019.

En af de mange, der siden har mærket sorgen og savnet, er Mascha Vang. Hun nåede at være veninde til Anne Bech i 11 år, og blandt andet lavede de et radioprogram og skrev i 2015 bogen ‘Kom i gang med Mascha Vang’ sammen.

LÆS OGSÅ: UHH! Romance i ‘X Factor’

– Anne. Skønne, dejlige, søde, sjove, kommanderende dame, hvor vil jeg savne dig. Det er så ubegribeligt og uretfærdigt, at du skulle forlade denne verden og dine dejlige børn alt, alt for tidligt. Du kæmpede så hårdt for Caroline og Louis, lød ordene blandt andet fra Mascha kort efter, at Anne sov stille ind.

Mascha Vang (Foto: Janus Nielsen)

A og B

Der er flere grunde til, at hun stadig hver eneste dag sender ord og tanker til sin savnede veninde.

LÆS OGSÅ: Jesper Skibby indrømmer misbrug under ‘Vild med dans’: Jeg skulle have sagt nej

– Hver dag, når jeg skal sende en besked eller sende en regning, så står der “Anne Bech”, fordi hun på grund af A og B står øverst i mine arkiver. Der går ikke en dag, hvor hun ikke er i mine tanker, og jeg går også og sludre med hende, fortæller Mascha Vang i en spørgerunde på Instagram.

LÆS OGSÅ: Oh Land raser over denne kommentar

Udover at navnet dukker op på influencerens telefon, så bærer hun også et smykke, der minder hende om Anne Bech. Hun har nemlig en særlig ring, som hun havde på og kiggede på, mens hun holdt Anne Bechs hånd, inden hun gik bort.

– Den var helt ny, og derfor minder den mig om hende, da det var intenst, og den var ren for minder på det tidspunkt. Det er vores bånd nu, fortæller 41-årige Mascha.

LÆS OGSÅ: Irina taler ud om graviditeten

 

View this post on Instagram

 

A post shared by MASCHA VANG (@maschavang)

Læs mere om