Taler ud: Derfor kunne Camilla forlade sin søn igen

Da Camilla var med i ‘Ex on the Bech’ første gang, endte hun med at forlade villaen, blandt andet fordi hun savnede sin søn. Alligevel har hun sagt ja til at medvirke igen.

Af Caroline Grønne Wigdal - 14. december 2020 kl. 6:55

Camilla Thoby har nogle af sit livs mest festlige minder fra sin første deltagelse i ‘Ex on the Beach’. Men det var også en periode med mange tårer og et kæmpe savn hjem til hendes lille søn i Danmark.

Derfor endte hendes dreng også med at være årsagen til, at hun var klar til at pakke kufferten og sige farvel til de andre deltagere og livet i Brasilien.

LÆS OGSÅ: ÅH NEJ! Corona-restriktioner får store konsekvenser for ‘Vild med dans’

– Jeg savnede ham og græd flere gange, men det var noget, jeg helst ikke ville tale for meget om i programmet. For jeg ville ikke kendetegnes ved, at jeg var hende, der er mor. Det var den bedste og vildeste oplevelse at være med. Men det tog lidt af glæden fra mig, at jeg savnede mit barn så meget, og til sidst ville jeg virkelig gerne bare hjem til ham, sagde hun efterfølgende til Realityportalen.

LÆS OGSÅ: Fie Laursens eks åbner op om seksualitet

Camilla til forpremiere på ‘Ex On The Beach’ 4. (Foto: Janus Nielsen.)

Derfor er Camilla med igen

Siden har hun afvist, at hun igen ville medvirke i en ny sæson. Men noget har gjort, at hun har ombestemt sig og alligevel kunne finde modet til at udsætte sig selv for savnet én gang til. Derfor kan man for tiden opleve baben i ‘Ex on the Beach’ 5.

Baben gjorde sig dog mange overvejelser omkring, hvordan det ville påvirke hendes barn, hvis hun tog væk fra ham for at deltage i et realityprogram.

LÆS OGSÅ: Derfor køber Bendtner hus uden kæresten

– Men han er sådan en god dreng, som tilpasser sig, og han bemærkede jo næsten ikke, at jeg var væk sidst. Jeg ville aldrig have deltaget eller deltaget igen, hvis jeg var i tvivl om, hvorvidt han ville kunne håndtere det. Jeg var jo igen på forkant og havde lavet videoer med mig endnu engang, som han kunne se, imens jeg var væk, forklarer Camilla Thoby.

Havde årets sæson foregået på den anden side af jorden igen, var det heller ikke sikkert, det var endt med at blive et ja til at gentage eventyret i villaen.

– Det hjalp lidt at vide, at han i realiteten kun var 20 minutter væk fra mig hele tiden, imens jeg var afsted. Jeg er jo vant til, at han er væk fra mig hver anden uge, men selvfølgelig var det stadig hårdt. Dog vidste jeg, at han hyggede sig gevaldigt med sin mormor og morfar.

LÆS OGSÅ: Sarah Grünewald giver nye detaljer om brorens død

Læs mere om