Lise og Michael: 'Nybyggerne' var mega hårdt

Det var ingen dans på roser at være med i ‘Nybyggerne’, men heldigvis gav det hårde arbejde det unge par en sejr.

Af Kenth G. Madsen - 2. april 2016 kl. 13:50

En af de største danske tv-gevinster nogensinde var sat på højkant, og Lise og Michael fra Aalborg blev vindere af de 3,4 mio. kroner i mursten. Seerafstemningen faldt nemlig ud til deres fordel ved sidste uges finale i ‘Nybyggerne’ på TV2, og de kan nu kalde sig husejere i Farum.
– Det er ikke helt gået op for os endnu – det er bare for sindssygt, sagde den 20-årige sygeplejerskestuderende med glædestårerne løbende ned ad kinderne og omfavnet af sin to år ældre mekaniker-kæreste.
– Det har været mega hårdt at kæmpe sig frem til sejren, men samtidig en kæmpe oplevelse at have medvirket. Nu flytter vi hurtigst muligt til Farum, slog parret fast.
LÆS OGSÅ: Lise og Michael vandt ‘Nybyggerne’: Nu siger vi vores job op
STORT GALLERI: Hjemme hos Lise og Michael fra ‘Nybyggerne’: Vores forhold blev stærkere
Vi skal giftes
Lise læser til sygeplejerske, og det vil hun fortsætte med i København, mens Michael skal hjem og opsige sin mekaniker-stilling i Hobro for at finde nyt job i hovedstaden.
Og nu, hvor de fysiske rammer for deres fremtid er på plads, er det unge par begyndt at drømme om næste skridt. De har nemlig allerede gjort op med dem selv, at de skal smedes sammen.
– Vi skal da giftes en dag, men først skal vi lige nyde at være husejere, sagde parret, hvorefter der var linet op til boblende champagnefest med familien.
De tre resterende huse, som man har kunnet følge indretningen af i programmet, vil blive sat til salg, men køberne har stået på venteliste til husene i flere måneder. Og hvis køberne ønsker det, så ryddes husene for alt indhold. Så det er ikke sikkert, at der er nogen, der får glæde af de tre øvrige ‘Nybygger’-pars hårde arbejde.
LÆS OGSÅ: Amalie Szigethy: Jeg er ikke dum – tværtimod
LÆS OGSÅ: GALLERI: Se de fire huse fra ‘Nybyggerne’
Følg med på vores Facebookside og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.