Tag på skiferie i Norge

Denne artikel indeholder annonceret indhold.

Af Annonce - 15. november 2020 kl. 8:46

Er du en af de mange danskere, der elsker at stå på ski? Mangler du inspiration til, hvor den næste skiferie skal gå til? Så er du kommet til det helt rigtige sted. Her i denne artikel kan du nemlig læse om, hvorfor du lige netop bør tage til Norge for at holde skiferie.

LÆS OGSÅ: Så glade er de: Ulf Pilgaard viser kæresten frem

Hvorfor tage på skiferie i Norge?

Norge er et utroligt populært skiferieområde, og det er der selvfølgelig flere forskellige grunde til. Nedenfor kan du finde en oversigt over nogle af dem:

  • Det ligger ikke så langt væk – du slipper derfor for en lang rejsetid
  • Du har mulighed for at køre selv, så du også har en bil til rådighed, når du er fremme
  • Norge er kendt for deres gode pister
  • Det er en ideel skiferiedestination for børn og nybegyndere
  • Det er forholdsvist nemt for de fleste at forstå sproget

LÆS OGSÅ: Ikke set på tv: Derfor brød Lena sammen

Norge er både det perfekte sted for børn og nybegyndere såvel som de mere øvede skiløbere. Det betyder, at hvis I er flere, der skal af sted i flere forskellige aldersgrupper eller niveauer, så kan I med stor fordel vælge at tage en tur til Norge for at stå på ski. Det har desuden den store fordel, at I har mulighed for at pakke bilen og køre af sted, når det passer jer. På den måde slipper I for lange ventetider i lufthavnen, forsinkede fly og manglende bagage.

LÆS OGSÅ: Coronaramte Kandis: Som en spand koldt vand

Hvor skal man så tage hen i Norge?

Som nævnt er det meget populært at tage på skiferie i Norge, og det skyldes blandt andet også, at der er rigtig mange forskellige skiområder, som er utrolig gode for både øvede og begyndere. I kan for eksempel vælge at tage på skiferie i Hafjell, som er et af de allermest populære skiferieområder i Norge.

Faktisk er Hafjell Norges både bedste og største skiferieområde for både erfarne skiløbere samt begyndere, der ønsker at stå på alpinski. Det skyldes, at pisterne i området har en meget varierende sværhedsgrad, samtidig med at der er mange forskellige pister at vælge imellem, fordi området er så stort, som det er.

LÆS OGSÅ: Jens Jørn Spottag om fremtiden: Jeg bliver ved

For dem der foretrækker at stå på snowboard, er der også rigtig gode muligheder for det, og man kan også stå på offpiste og langrend, hvis det er det, man foretrækker, når man er på skiferie – eller hvis det bare bliver kedeligt at løbe på de almindelige alpine pister hver dag.

I byen er der både et lokalt supermarked, en bager og et posthus, ligesom der er nogle rigtig gode spisesteder, hvor hele familien kan få lækker mad og tanke op til endnu en ny dag på de sneklædte bjerge. Det er bestemt besøget værd.

LÆS OGSÅ: Sara Blædel midt i succesen: Jeg har fundet ro