Nicklaes var bare det nemme offer

Nicklaes har slået benene væk under Tabita i ‘Ex on the Beach’. Men nu fortæller Tabita, at der hører noget mere til den historie.

Af Caroline Grønne Wigdal - 5. januar 2021 kl. 06:55

Hvis man følger med i ‘Ex on the Beach’ 5, kan man for tiden opleve en Tabita Thingaard, der er håbløst forelsket i Nicklaes Johannes Olsen. Det virker til, at intet kan få hende til at opgive idéen om, at de to skal være et par eller i det mindste bare skal have en flirt kørende, mens de er i villaen.

I et af de seneste afsnit af realityprogrammet kan man se, at hunken tager Elisabeth med på en date i Zoologisk Have i København og efterfølgende vælger at tilbringe natten med hende i suiten, men selv her giver Tabita klart udtryk for, at hun vil blive ved med at kæmpe for ham.

LÆS OGSÅ: Her er den virkelige grund til, at Nicklaes og Amanda gik fra hinanden

Nicklaes Johannes Olsen. (Foto: Janus Nielsen)

Men det var egentlig ikke, fordi hun på den måde ville blive ved med at gå så målrettet efter ham. Hun forstod godt, at Nicklaes afviste hende. Det fortæller ‘Ex on the Beach’-baben til Realityportalen.

–  Det er faktisk ikke, fordi jeg ville ikke gå efter ham, for jeg vidste jo godt, at jeg ikke ville kunne score ham. Han havde jo gjort det klart for mig, siger hun.

LÆS OGSÅ: CHOK! Bendtner smider Philine ud

Hun ved godt, hvorfor hun ikke lod så påvirke af afvisningen.

– Jeg var bare pisse træt af at være derinde. Jeg manglede, at der fucking skete noget, og at der skete noget drama. Jeg tror bare, at jeg ikke tænkte helt klart, fordi jeg havde været der i så mange dage. Jeg var bare så træt af alt, fortæller Tabita.

Blandt andet har den tidliger ‘Ex on the Beach’-deltager også tidliger åbnet op om, at hun faktisk mange gange gav tegn til, at hun meget gerne ville forlade villaen.

LÆS OGSÅ: Mario afslører: Jeg droppede Ditte, fordi hun var med i ‘Ex on the Beach’

Alligevel pegede tabletten ikke på hende.

– Måske var Nicklaes bare det nemme offer. Jeg havde det så elendigt derinde til sidst, at jeg var så ligeglad med alt.

LÆS OGSÅ: Anna viser ny side: Det fortalte jeg aldrig om i ‘Paradise Hotel’