Tabte Maria dødskampen med vilje? Nu giver hun svaret

Dina var ikke i tvivl om, at Maria tabte dødskampen med vilje. Men det afviser Maria.

Af Jonas Sand - 16. september 2019 kl. 21:18

Maria Pencheri skal vænne sig til nye holdkammerater i ‘Robinson Ekspeditionen’, efter hun sammen med holdkammeraten Dina Bredal tabte dødskampen i mandagens afsnit til Jess og Jeppe.
De to vindere valgte at tage Maria med over på deres hold, og den besked blev hun glad for, efter hun var blevet stukket i ryggen af sine holdkammerater.
– I og med at mit hold argumenterede for, at det var de svageste, der skulle i kamp, var jeg rigtig vred over at blive set som den svageste, for det var ikke sandt, fortæller hun og fortsætter:
– Jeg synes selv, at jeg var en stærk spiller, der klarede mig godt til dystene. Desuden stemte min egen alliance – Steffen og Baris – mig ud i en dødskamp, hvor oddsene, for at vi ville vinde, var små. Det må betyde, at min alliance havde stukket mig i ryggen og svigtet mig, og det var helt sikkert det, der gjorde allermest ondt. Jeg var helt mentalt knækket.
LÆS OGSÅ: Cengiz efter kold luft: Vi har ikke brug for Mikkel Kessler

Tabte hun med vilje?

Dina var både under og efter dødskampen utilfreds med Marias præstation, og hun var slet ikke i tvivl om, at holdkammeraten lod sig tabe med vilje. Det afviser Maria dog – selv om hun ikke havde noget imod at tabe.
– Dødskampen var hård. Der skulle løbes en del, og det krævede, at man kunne tænke klart. Sandet føltes tungt, og eftersom jeg var den person, der tog startspurtene, var det meget udmattende i længden. Jeg spurtede og løb alt, hvad jeg kunne.
– Som jeg siger i programmet, tabte jeg ikke med vilje, men det gjorde mig ikke noget at tabe. Jeg gik ikke ind til kampen med den mentalitet, at nu vil jeg tabe. Jeg gav den alt, hvad jeg havde, siger Maria.
LÆS OGSÅ: DET SÅ DU IKKE PÅ TV: Derfor skred Lars fra ‘Robinson’

Jubler over nederlaget

Hun mener i stedet, at de blandt andet tabte, fordi de begge var skuffede over holdets beslutning.
– Jess og Jeppe var bedre til dødskampen, og de var mere positive opstemte, fordi de selv havde valgt at møde op. Dina og jeg var begge frustreret af gode grunde. Vi var lige blevet ofret af holdet, siger hun og jubler over nederlaget:
– Det var det bedste, der skete for mig i ekspeditionen. Der var en helt anden dynamik på det andet hold, og jeg havde det meget bedre på hold Syd. Jeg var overrasket over, at de tog så fremragende godt imod mig, og jeg følte mig tilpas lige med det samme. Rød var virkelig min farve.
Maria slår fast, at hun er rigtig ked af det på Dinas vegne.
Du kan se ‘Robinson Ekspeditionen’ netop nu på TV3.
LÆS OGSÅ: Midt i stor familiestrid: Mikkel og Lea udfordrer Geggo og Linse