Tabte kampen mod kræft: Ung mor sønderknust og i dyb sorg

‘De unge mødre’-stjernen har taget afsked med en person, som hun elsker overalt på jorden.

Af Caroline Grønne Wigdal - 28. juli 2021 kl. 19:25

Natten til mandag blev 28-årige Hannah Melissa Bæk Ginics liv ændret for altid, for hun mistede en af de vigtigste personer i sit liv.

Hendes mor, Helle Ginic, måtte opgive en svær kamp mod lungekræft, som havde spredt sig til binyre, lever, lymfekirtler og knogler.

LÆS OGSÅ: UUH! Stine klar til ‘Bachelorette’

Den sidste tid var hun hjemme hos Hannah Melissa, der havde hende i sine arme, da hun sov ind.

– Jeg skreg, jeg græd og ingen skulle røre hende. Jeg fik hende selv vasket og lagt i fint tøj. Jeg elsker dig mere end ord nogensinde vil være værdigt!, skriver Hannah Melissa i et opslag på Facebook, hvor hun deler den triste nyhed.

LÆS OGSÅ: ‘Årgang 0’-Mathilde tager springet: Jeg har villet det i lang tid

Midt i sorgen er ‘De unge mødre’-deltageren lykkelig over, at hendes mor nåede at blive bedstemor til hendes fire børn, 11-årige Cecilya, 5-årige Molly, 4-årige Hailie og 2-årige Dexter.

– Du blev bedstemor, du så mig vokse op, og du så mig blive gift og er velvidende om, at jeg er lykkelig, fortæller Hannah Melissa, der blev gift med Rene Bæk i foråret 2019.

LÆS OGSÅ: Forelsket ‘Bachelor’-babe åbner op: Sådan mødte vi hinanden

Den unge mor er lige nu midt i en kæmpe sorg, men samtidig er hun glad for, at hendes mor ikke længere skal lide under sygdommen og nu kan få fred.

Lørdag bliver Helle Ginic bisat i Fur Kirke.

LÆS OGSÅ: Klar til nyt eventyr: ‘Klovn’-stjerne har solgt huset