Tabt sig på grund af stress

Elvira har altid set smuk og dejlig ud, men det seneste halve år er hun begyndt at stå endnu skarpere, og det er der en god grund til.

Af Lotte Knudsen - 23. december 2020 kl. 09:00

2020 har været et hektisk år for Elvira Pitzner. Året har budt på to forliste forhold, en masse tv-optagelser og lanceringen af virksomheden og tøjkollektionen ‘Dreamy By Elvira’. Det høje tempo har gjort, at mellemmåltiderne nogle gange er blevet skippet, og det har kunne ses på vægten.

– Jeg har virkelig haft travlt i 2020, og jeg har fokuseret på at arbejde og på at skabe resultater. Det har gjort, at jeg til tider har spist mindre, fordi jeg har været stresset og beskæftiget af andre ting, fortæller Elvira til Realityportalen til lanceringen af sin helt nye tøjkollektion ‘Dreamy By Elvira’

LÆS OGSÅ: Derfor har Sia mistet håret på dele af hovedet

Selvom diamantdatteren har haft travlt, har hun også stadig haft tid til at træne, og hun er blevet grebet af en helt bestemt form for træning.

– Jeg går til boksetræning to gange om ugen, og det kan jeg rigtigt godt lide, fortæller Elvira.

Boksetræningen er desværre blevet lukket ned på grund af epidemien, men det har Elvira en løsning på.

– jeg har et lille homegym derhjemme, hvor jeg træner i stedet. Det kræver lidt mere selvdisciplin, men det fungerer fint, forklarer Elvira.

LÆS OGSÅ: LISTE: De har vundet ‘Vild med dans’

Udover at travlhed og træning har bidraget til Elviras vægttab, tænker diamantdatteren også på, hvad hun spiser.

– Jeg prøver at spise sundt, men jeg går ikke og slår mig selv i hovedet, hvis jeg ikke gør det, fortæller Elvira.

LÆS OGSÅ: Giver ikke slip: Vi er blevet afhængige af hinanden

 

 

 

Læs mere om