‘Ex on the Beach’-babe er færdig: Derfor trækker jeg mig fra reality

Man betaler en høj pris, når man vælger at lave reality-tv. For Tabita Thinggaard er det ikke prisen værd.

Af Lærke Stræde - 12. februar 2021 kl. 17:55

Det er sidste gang, vi har set Tabita Thinggaard i reality-tv. Det forsikrer hun. Efter at have medvirket i ’Ex on the Beach’ over to omgange, er hun nu klar over, hvilken pris man betaler for at lave godt tv. Derfor har hun nu trukket sig fra branchen.

– Sandheden er, at produktionen vil tjene penge på dig. De klipper tingene sammen for at få flest mulige seere. Glem aldrig at reality er langt fra virkeligheden, og det er derfor, jeg har trukket mig fra den branche. Prisen er ikke det værd. Dit ry og hele din karakter og personlighed er i andre folks hænder, og de kan fucke så meget med den, som de vil, skriver Tabita på Instagram.

LÆS OGSÅ: Christel kommenterer på Teiturs nye flirt

Selvom realitybaben nød livet i ’Ex on the Beach’ så meget i første omgang, at hun sagde ja til at deltage endnu en gang, så har tingene i dag ændret sig. I sæson 5, som netop er slut, er det nemlig en helt anden version af Tabita, vi får at se, end i sæson 2.

I sæson 5 havde Tabita det dårligt med sig selv, og det hjalp ikke på situationen, at hun var fanget i villaen i 12 dage uden at komme på dates eller andre oplevelser uden for villaen. Hun følte, at hun blev skør og begyndte at knække sammen af det store pres. I dag er det tydeligt for hende, at hun ikke var et sted psykisk, hvor det var forsvarligt at tage afsted.

– Man kan ikke komme uden om, at det er sjovt at lave tv, men er det det værd? Det kommer selvfølgelig an på ens egen psyke, og hvor meget man er villig til at give sig helt hen til programmet. Reality-tv har en pris, der er meget hårdere og længerevarende end som så, lyder det fra realitybaben, som nu vil lægge al sin energi i at lave musik.

LÆS OGSÅ: Caroline Wozniacki gravid: Afslører kønnet

LÆS OGSÅ: Nøgenhed i ‘Forsidefruer’: Tina Lund viser ny side