Tabita afslører: Derfor måtte jeg ikke drikke i ‘Ex on the Beach’

For Tabita Thinggaard var der nogle dage i løbet af sommerens ophold i ‘Ex on the Beach’-villaen, hvor hun ikke måtte drikke alkohol.

Af Caroline Grønne Wigdal - 24. januar 2020 kl. 20:55

Det er ikke nogen hemmelighed, at det går festligt for sig i ‘Ex on the Beach’-villaen, hvor der bestemt aldrig bliver sparret på de våde varer.

Der bliver faktisk drukket godt med alkohol hver aften, som man også kan se i realityprogrammet, hvor der er masser af kulørte væsker i glas og kander.

Men faktisk havde Tabita en del aftener, hvor hun ikke drak.

– Jeg var på noget antibiotika, så produktionen ville ikke have, jeg drak i den tid, jeg var på de piller, forklarer baben til Realityportalen.

Derudover var der også en periode på fem dage, hvor hun sammen med ‘Ex on the Beach’-veninden Amalie Thulstrup tog et bevidst valg om ikke at drikke alkohol, som en form for udfordring. Det fortæller Tabita på Instagram.

Aner ikke hvad vi drikker

Tabita fortæller også, at deltagerne i ‘Ex on the Beach’ drikker hver eneste dag, men at de ikke ved, hvad de får serveret.

– De kunne have puttet alt i, vi aner ikke, hvad vi får.

Tidligere har holdet bag ‘Ex on the Beach’ forklaret, at det er dem, der styrer, hvor meget alkohol deltagerne får – og hvornår de får det.

– Vi styrer en del af de ting, der sker. For eksempel hvornår der kommer alkohol, fest og musik. Og så vurderer vi, hvornår nogen har fået nok at drikke, eller om de kan tåle lidt mere. Så man kan sige, at vi sætter rammerne, og hvad der udspiller sig indenfor dem, er udelukkende styret af relationerne mellem deltagerne, lød det fra programchef i 2019, Henrik Rasmussen.