Szhirley: Derfor skjulte jeg min graviditet

Den 37-årige sangerinde havde ikke behov for at annoncere sin graviditet, før hun selv var klar.

Af Dan Bjerggård - 25. januar 2014 kl. 13:56

Det er ikke længe siden, at Szhirley offentliggjorde sin graviditet på Instagram. Flere undrede sig over, hvorfor den smukke sangerinde valgte at holde det hemmeligt så længe, men selv fortæller Szhirley, at det ikke var meningen, det som sådan skulle være en hemmelighed.
-Jeg har ikke været hemmelighedsfuld over for mine nærmeste, men jeg har bare bedt dem om ikke at sige noget. Det er jo dejligt, når man kan se, at det så ikke er slipper ud, fortæller Szhirley til Realityportalen.dk.
Sangerinden vil ikke sætte en dato på terminen, men fortæller, at hun venter et skønt forårsbarn sammen med kæresten Mads Møller.
LÆS OGSÅ: Szhirley afslører kønnet på barnet
Endnu ikke fundet et navn

Det var dette smukke foto, der afslørede Shirleys lykkelige omstændigheder. (Foto: Privat/Instagram)

Det var dette smukke foto, der afslørede Shirleys lykkelige omstændigheder. (Foto: Privat/Instagram)


Parret har endnu ikke fundet et navn, selvom deres 3-årige søn Elton gladeligt hjælper til.
-Elton glæder sig helt vildt til at blive storebror, og han har en masse skøre ideer til navne, men jeg tror, at vi skal se den lille ny førend vi beslutter os, siger hun uddyber:
-Det er vigtigt for mig, da jeg gerne vil give Elton en bror eller søster. Som barn drømte jeg om at få en en bror, og det giver jeg så Elton nu, fortæller Szhirley og forklarer, at hun tror, det er vigtigt for børn at have en at rotte sig sammen med, når forældrene bliver for meget.
LÆS OGSÅ: Stjernerne: Derfor er smykker vigtige
Følg med på vores Facebook-side, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.