Sygemeldt og planlagt kejsersnit: Ung mor åbner op om hård graviditet

Michelle ved allerede nu, hvornår sønnen kommer til verden.

Af Jonas Sand - 2. november 2018 kl. 19:25

Det var en lykkelig Michelle Ellekær, der tidligere på året afslørede over for Realityportalen, at hun er gravid og sammen med sin kæreste, Casper Galthéen, bliver mor til december. Parret har sammen i forvejen sønnen Elliot, og det er endnu en dreng, der kommer til verden senere i år, afslørede Michelle en måned senere.
Den unge mor kan efterhånden begynde at se enden på graviditeten, og det er hun bestemt ikke træt af. På grund af bækkenløsning har hun mange gener. Hun har derfor været sygemeldt i den seneste måned, og hun kommer til at forblive sygemeldt, indtil hun går på barsel. Det fortæller hun til Realityportalen.
– Det er hårdt nu. Jeg har rigtig ondt og virkelig slem bækkenløsning. Så jeg glæder mig til at få lillebror ud og min krop tilbage, siger Michelle og fortæller, at denne graviditet har været meget værre, end da hun blev mor til Elliot.
– Det er meget slemmere denne gang. Jeg har rigtig mange smerter og voldsomt mange plukveer, lyder det fra hende.
LÆS OGSÅ: CHOK: ‘De unge mødre’-Michelle trækker sig efter stor fejl: Det er så svinsk!
SE BILLEDET: ‘De unge mødre’-deltager har fået VILD tatovering,

Artiklen fortsætter under videoen, hvor du kan høre, hvordan det gik til, at den ‘De unge mødre’-deltager fik bidt sin brystvorte af.


LÆS OGSÅ: Maria og Niklas har fået nok: Trækker sig fra ‘De unge mødre’
LÆS OGSÅ: Ung mor forklarer: Derfor smed jeg p-pillerne og gik fra kæresten

Planlagt kejsersnit

‘De unge mødre’-deltageren ved allerede nu med sikkerhed, at sønnen kommer til verden i løbet af i år. Det er nemlig allerede nu planlagt, at han skal komme til verden ved kejsersnit, og Michelle har fået en tid.
– Vi har fået fastlagt en dag til planlagt kejsersnit. Jeg tror dog selv, at jeg går i fødsel inden. Noget siger mig, at det bliver den 10. eller 23. december. Jeg ved ikke hvorfor, men noget siger mig, at det bliver deromkring. Casper tror jeg, at jeg føder i november – ligesom med Elliot, der jo også skulle have været et december-barn, siger Michelle, der ikke vil ud med den præcise dato, men hun fortæller, at det er efter jul.
Da Elliot kom til verden, endte det med at blive en hård fødsel, og det vil Michelle undgå denne gang.
LÆS OGSÅ: Natascha Linea om Sidney Lee: Vi er ikke kærester, vi boller bare
LÆS OGSÅ: Hjemmegående ung mor afslører: Dét får jeg fra kommunen
– Jeg endte i et akut kejsersnit tre uger før tid med Elliot, fordi min moderkage var stoppet med at virke. Det var en rigtig voldsom oplevelse for mig, så denne gang har jeg valgt at få et planlagt kejsersnit, så jeg ikke kommet til at ende i et akut igen, siger den unge mor og fortæller, at der indtil videre ikke er noget, der tyder på, at der skulle være noget galt med hende eller barnet.
– Nej, ikke endnu, men jeg får en masse ekstra scanninger for at holde øje med, om det samme skulle ske. Jeg har nemlig et meget lavt B12-tal, og det kan vist godt have noget at sige. Det er også noget, jeg har været indlagt for flere gange, lyder det fra Michelle, der håber på, at alt kommer til at gå efter planen denne gang.
Det var meningen, at tv-seerne skulle følge med i livet hos Michelle, Casper og deres to børn, men sådan kommer det ikke til at være alligevel. Familien har nemlig valgt at trække sig fra serien på grund af en kæmpe brøler fra produktionen. Det kan du læse mere om HER. I fremtiden må du derfor nøjes med at følge Michelle på hendes Instagram-profil.
LÆS OGSÅ: Er Geggo gravid? Nu giver hun svaret
LÆS OGSÅ: Linse raser mod TV3: Det er helt til grin
Michelle kan ikke længere skjule, at hun har en baby i maven:


LÆS OGSÅ: ‘De unge mødre’-deltager afbryder forlovelsen: Jeg er knust
LÆS OGSÅ: Lagt for had efter ‘De unge mødre’: Tør næsten ikke gå ud længere