Sy Lee søger kærligheden: Jeg vil have en kvinde - Her & Nu

Sy Lee søger kærligheden: Jeg vil have en kvinde

Bloggeren leder efter den eneste ene, og nu spørger han om hjælp.

Af Lise Nygaard - 4. maj 2017 kl. 09:07

Efter flere år som single vil Sy Lee gerne finde den eneste ene, så nu er jagten sat ind.
– Jeg føler mig virkelig alene i København. Jeg er 28, og mange i min omgangskreds er begyndt at blive gift og få børn – og det vil jeg også gerne have, fortæller Sy Lee, og derfor har han bedt sine følgere om hjælp på sin blog.
LÆS OGSÅ: SAY WHAT! Ryger Lenny ud af ‘Paradise’?
Tilbuddene til den muskuløse ungersvend har været mange, og de er kommet fra alle mulige forskellige typer, det har bare aldrig været det, Sy Lee manglede.
– Jeg får henvendelser fra både mænd og kvinder, men de vil alle sammen bare have sex med mig, og det er jeg færdig med. Nu søger jeg et ”real relationsship”, fortæller han til Realityportalen.dk.
LÆS OGSÅ: Maria Sebens i stor sorg: Jeg har mistet mit barn
Siden Sy Lee for første gang tonede frem på skærmen i TV3-programmet ’Fristet’ i 2011 har han været åben omkring, at han er biseksuel, men i drømmescenariet indgår der også en lille baby, og derfor vil en kvinde være at foretrække. Men skulle det vise sig, at kærligheden kommer i en maskulin pakke, har Sy Lee heldigvis gode kvinder omkring ham, der gerne vil hjælpe.
– Jeg har nogle veninder, som ikke selv vil have børn, men som har tilbudt at være rugemor for mig, og det en kæmpe gestus, men jeg tør ikke rigtigt. Det kan være, de binder sig til barnet under graviditeten, og det vil jeg ikke risikere at rode ind i et venskab.
LÆS OGSÅ: ‘Luksusfælden’ gjorde dem helt gældfrie: Sådan går det i dag
Indtil nu har Sy Lee ledt efter kærligheden i nattelivet og i branchen uden held, men Sy Lee tror, det er fordi, han er gået efter de forkerte typer.
– Jeg har jo nok mest gået efter jævnaldrende eller yngre kærester, men jeg tror i virkeligheden, jeg skal have en, der er ældre end mig, som hviler i sig selv og er klar til mere end sex. Gerne en anden kendis eller i hvert fald en, som forstår og kan acceptere, hvorfor jeg bruger så meget tid på at gå til events og opdatere sociale medier, fortæller han.
LÆS OGSÅ: Kasper og Trine fra ‘Hjem til gården’ forelskede sig
LÆS OGSÅ: Martinna i tvivl: Må man præge sit barn til at blive veganer?
Følg med på vores Facebook-side og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.