Sy Lee skal til Hollywood

Inden længe går turen til Hollywood for Sy Lee, som med sin karismatiske personlighed vandt danskernes hjerter, da han tonede frem på skærmen i ’Fristet’.

Af Louise Vilsbøl - 13. juni 2012 kl. 11:08

Sidste sommer tonede Sy Lee frem på de danske tv-skærme i reality-programmet ’Fristet’, siden har han også været med i ’divaer i junglen’, og mange beundrer ham for evnen til at være hundrede procent sig selv. Nu vil den karismatiske fyr så prøve kræfter med Hollywood. Han går nemlig og grubler over en skuespillerdrøm.
– Jeg har fået at vide af mange, at jeg kunne blive en rigtig god skuespiller – at jeg kunne være den nye Jet Li eller Jackie Chan, da mange af mine venner og fans synes, at jeg er sjov. Men jeg kan jo også godt være følsom som I har nok set i Fristet hvor jeg tudbrøler, så jeg kunne måske blive en god seriøs skuespiller, der har seriøse roller, fortæller han og fortsætter:
– Jeg har altid drømt om at være en Hollywood-stjerne, men jeg tænkte, at det er umuligt for en som mig her i Danmark især, da her er meget begrænset med muligheder. Jeg overvejer at gøre noget ved det. Måske skuespillerskole i fremtiden. Jeg tager jo til Hollywood her til sommer og måske får jeg nogle gode ideer.
LÆS OGSÅ: Sy Lee som TV3-reporter 
Det skal være en overraskelse
Men det er nu ikke bare en inspirationstur for Sy Lee, når han inden længe drager mod Hollywood, der er også noget arbejde på programmet.
– Jeg skal faktisk mange ting der ovre samt holde ferie. Jeg skal lave tv og musik, men jeg kan desværre fortælle mere om det indtil videre. Det skal være en overraskelse , fortæller han med et hemmelighedsfuldt smil på læben.
LÆS OGSÅ: Sy Lee: Det er underligt at være kendt
En flot udgave af Jackie Chan
Og netop den karisma og unikke person, som Sy Lee er blevet kendt for at være, er måske det, der skal til for at slå igennem i Hollywood, mener han.
– Jeg synes ikke, at jeg minder om nogen. Folk siger, at jeg er sjov som Jackie Chan, men en flot udgave, haha. Jeg er i hvert fald noget, man ikke har set i Hollywood, så måske har jeg Hollywood-potentiale der ovre, hvem ved.
LÆS OGSÅ: Sy Lees råd til danskerne: Kom i form!
Jeg ville være en hot vampyr
Men selvom Sy Lee adskiller sig fra, hvad man tidligere har set i Hollywood, så er der dog roller i eksisterende film eller tv-serier, hvor han godt kunne se sig selv i noget lignende.
– Jeg kunne godt tænke mig at have seriøse roller, lave film som the Flying dragon. Jeg kan også godt se mig selv i komedie, hvor jeg laver serier. For eksempel kan i forestille mig som skurken, som vampire i Twilight eller Vampire diaries? Jeg kunne også godt ligne en vampire, hvis jeg får smidt hvidt pudder i fjæset, haha. Jeg tror, at jeg vil være en hot vampire, fastslår han og bryder ud i latter.
Tiden vil vise, hvad der kommer ud af Sy Lees tur til Hollywood her i sommer. Og vi er i hvert fald spændte på, om vi kommer til at se Sy Lee som en hot vampyr. Hvad mener du, kunne han være fræk som vampyr, eller hvilken rolle ville du gerne se Sy Lee i? Skriv din kommentar under artiklen.