Sy Lee: Jeg vil inspirere andre

Hård træning har stået øverst på reality-stjernens liste, og det har uden tvivl betalt sig.

Af Mikkeline Andersen - 16. februar 2013 kl. 15:15

Det er efterhånden ved at være et stykke tid siden, vi sidst har hørt eller set noget til Sy Lee. Men nu er den fantastiske diva tilbage – dog i en noget anden udgave. For selvom der ikke har været en finger at sætte på den veltrimmede fyr, så er der alligevel sket ting og sager med hans krop. Men det er ikke en krop, der er kommet af sig selv.
– En masse hård træning, og jeg kan se, at det har betalt sig. Mit nytårsfortsæt var, at jeg ville være bodybuilder, men tror nu nærmere, at jeg bare vil give den så meget gas, som jeg kan. Jeg tror, bodybuilder-målet er for meget, siger en glad Sy Lee til Realityportalen.dk.
LÆS OGSÅ: ‘Diva’-Sidney: Blondine-holdet er lort

Her er Sy Lees nye look (Foto: Facebook)

Her er Sy Lees nye look (Foto: Facebook)


Junglen blev et ‘wake up call’
Sy Lee har alle dage været bevidst om, at træning og sund kost er vigtig, men alligevel var det først med deltagelsen i ‘Divaer i junglen’, at han virkelig fik øjnene op for, hvor vigtigt det er at holde sig i god form.
– Jeg har taget mig sammen, efter jeg så mig selv i junglen (red. ‘Divaer i junglen’). Jeg synes, at vi alle lignede folk, der var dovne og ikke var i god form. Selvom jeg trænede og trænede dengang, så kunne det ikke ses på TV – så siden junglen har jeg bare fokuseret på min uddannelse og fitness, forklarer han.
Han gør det klart, at han synes, det er lækkert at se sporty ud, og så er det samtidig sundt at træne og holde sig i god form.
LÆS OGSÅ: Her er den nye, blonde ‘jungle-diva’
‘Vi skal bevæge os’
Reality-divaen har altid været tilfreds med sig selv og sit udseende, men erkender, at man altid kan komme til at se bedre ud. Men udover at pleje sin trimmede krop, så håber Sy Lee også, at han kan blive inspirationskilde for andre.
– Formålet er, at jeg vil være et sundt menneske og samtidig inspirere de unge, der sidder foran computeren og TV’et, til at træne. Fitness er godt og sundt, og så kommer man til at se fit ud – og hvem vil ikke gerne se ‘toned’ og ‘fitted’ ud, spørger han og fortsætter:
– Vi danskere bliver federe og federe, selvom vi prøver at proppe os med light-produkter, så nytter det ikke noget, hvis vi ikke bevæger os. Jeg kunne godt tænke mig at hjælpe folk, der ikke har viljen, men klager over deres dårlige form.
Følg med på vores Facebook-side, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.