Sy Lee i nyt tv-program med søstrene Klæstrup: Jeg er så spændt

Nu løfter realitystjernen sløret for, hvad det er for et program, han skal medvirke i.

Af Emilie Holm Egebro - 3. januar 2019 kl. 09:02

I starten af december kunne realitystjernen Sy Lee afsløre, at han til foråret vender tilbage til skærmen. 
Tidligere har han ellers medvirket i ‘Divaer i junglen’, ‘Fristet’, ‘Ninja Warrior’ og et enkelt afsnit af ‘For lækker til love’, men de sidste par år har reality-livet været lagt på hylden for Sy Lee. Det bliver der dog lavet om på nu.
LÆS OGSÅ: Fie Laursen stopper karrieren: Tidlig pension
LÆS OGSÅ: Derfor var Mikkel Kessler ikke med til at sprede Moppers aske
Reality-hunken har indtil nu ikke kunnet fortælle, hvad det er for et program, han skal medvirke i. Blot at han kommer til at medvirke sammen med andre tv-kendiser, at Mattias Hundebøll bliver vært for programmet, og at det kommer til at rulle over skærmen på Kanal 5.
Nu er han dog klar til at afsløre mere, om det spritnye tv-program:
– Så kan jeg endelig løfte sløret for, hvad det ene tv-program, som jeg medvirker i, kommer til at handle om. Jeg er så spændt på, hvordan det hele bliver klippet sammen, og hvad I synes om mig i det nye tv-program. Om to uger kommer det nye tv-program ‘Family Food Fight’ på Kanal 5. Et gensyn på Kanal 5 igen bliver fantastisk, og jeg ser frem til at se hele programmet sammen med jer, fortæller Sy Lee på sin blog.
LÆS OGSÅ: Sy Lee: Folk vil ikke date mig, fordi jeg har lavet reality

Artiklen fortsætter under videoen, hvor du kan høre Amalie, der har lidt svært ved forskellen på SAS og SARS


LÆS OGSÅ: Sy Lee i sorg efter brud fra hemmelig kæreste
– Jeg kan desværre ikke sige så meget om programmet, udover at der er otte familier med, som dyster om en stor pengepulje ved at invitere værten Mattias Hundebøll og special guests til middag. I kommer til at se mine køkkenkundskaber på fuld skrue, og I vil kunne opleve, sjove, skøre, følelsesladet og bitchy øjeblikke. Det bliver skide sjovt at se, hvordan de andre klarer sig. Søstrene Nikita Klæstrup og Sasha Klæstrup skal også deltage i madprogrammet, fortsætter han.
LÆS OGSÅ: Realitybabe single efter 8 år: Han var min utro i årevis
LÆS OGSÅ: HOT NEWS: Linse er tilbage på skærmen
Se billeder fra optagelserne til programmet herunder:


LÆS OGSÅ: Ung mor taler ud efter hård fødsel: Jeg måtte i fuld narkose