Sy Lee: Folk vil ikke date mig, fordi jeg har lavet reality

Sy Lee er på jagt efter kærligheden, men det er ikke let for ham at få en date.

Af Lise Nygaard - 15. maj 2017 kl. 14:07

Realitydeltageren Sy Lee er træt af livet som single og har for alvor sat jagten ind på den store kærlighed. Men ifølge ham selv er det ikke nemt, når man er et kendt ansigt.
– Det er så svært! For at være ærlig er det rigtig svært at finde en kæreste. Det er rigtig svært at finde en kæreste, når man er et kendt ansigt, fordi folk har tendens til at dømme en rigtig meget og dømme en på det, man har lavet tidligere. Jeg er faktisk blev afvist før, hvor man har indledt en samtale, og de gerne vil mødes, men så er sprunget fra, fordi jeg har lavet reality-tv, fortæller Sy Lee til Realityportalen.dk til premieren på ‘Ridiculousness Danmark’.
LÆS OGSÅ: Sy Lee søger kærligheden: Jeg vil have en kvinde
Afslaget gjorde ondt på Sy Lee, som til tider har været ved at opgive håbet om nogensinde at finde en kæreste, men han kan godt forstå, at nogle måske har svært ved at leve med hans meget åbne livsstil.
– De har måske lyst til at være mere private omkring deres liv, og jeg kan rigtig godt lide at dele ting på mine sociale medier, fortæller han.
LÆS OGSÅ: Ærlig Maria Sebens: Jeg tør ikke få flere børn
Sy Lee ønsker sig en kæreste, som kan rumme hans store personlighed og hans skøre påfund, men vigtigst af alt skal personen være klar til at slå sig ned.
– Personen skal have styr på sin uddannelse og karriere og være færdig med det her natteliv, som jeg har været ‘stuck’ i så mange år. Jeg vil bare gerne have en familie og slå mig ned nu, fortæller han.
LÆS OGSÅ: Gunnvør: Så stor en del er Oliver af vores hverdag
Se hele det ærlige interview med Sy Lee i klippet herunder og billeder af hans vilde outfit i galleriet over artikel.

LÆS OGSÅ: Rystet Geggo: Jeg ved ikke, hvad der er sket med min mand
LÆS OGSÅ: Malou Stella åbner op: Sådan går det i dag
Følg med på vores Facebookside og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.