Sy Lee flytter til Staterne

Snart er reality-stjernen klar til at skifte livet i København ud med en tilværelse i Beverly Hills.

Af Mikkeline Andersen - 23. november 2013 kl. 15:50

USA og Beverly Hills er toppen for kendisser, når drømmen skal udleves. Men for Sy Lee er det familien, der trækker ham til et andet kontinent. I over 20 år har reality-stjernens familie på mor-siden boet i USA. Nu er det Sy Lees tur.
– Min familie vil have, at jeg bliver amerikansk statsborger, fordi de ved, at jeg vil arbejde og slå mig ned derovre.  Nu kan jeg endelig bo der, hvor jeg altid har ønsket, fortæller en glad Sy Lee til Realityportalen.dk.
Det er Sy Lees mormor, der for alvor har sat skub i planerne, så hun kan bo tæt på sit barnebarn.
LÆS OGSÅ: ‘Divaen’-Sy Lee: Jeg har fået min ven tilbage
Skal bo side om side
Da Sy Lee var barn, havde han muligheden for at flytte til USA, men hans far ville have, at sønnen skulle blive i Danmark og tage sin studentereksamen færdig. Tiden på gymnasium blev overtaget af bøger, computer og opgaver på Københavns Universitet.
Men til april er den veltrimmede reality-fyr færdig med at læse tilvalg på universitetet, og København bliver skiftet ud med Beverly Hills. Den endelige dato afrejsen er ikke fastsat, men Sy Lee ved, at der er tag over hovedet, når han lander i Staterne.
– Det er en drøm, der går i opfyldelse. Nu kan jeg endelig bo i Beverly Hills sammen med min familie.  Det er et kæmpe hus, og jeg får min egen lejlighed, der er en tilbygning til huset. Så det kan ikke blive meget bedre, slår han fast.
LÆS OGSÅ: Sy Lee: Jeg vil møde Miss J.
”Mig, på amerikansk tv?”
Hver sommer har det efterhånden været en tradition, at Sy Lee har været i USA og brugt sommeren med sin familie, men det er altså slut nu.
I stedet er den friske fyr klar til at prøve nye udfordringer af. Hvad fremtiden skal bringe er uvist, men mulighederne er mange.
– Kan I forestille jer mig på amerikansk tv? For det kan jeg, afslutter reality-stjernen.
LÆS OGSÅ: Sy Lee: Jeg nyder livet i USA
Følg med på vores Facebook-side, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.