Sy Lee: Det er underligt at være kendt - Her & Nu

Sy Lee: Det er underligt at være kendt

Den fynske reality-tyr kan stadig ikke forstå, at han dagligt bliver genkendt på gaden

Af Jeanet Rosenkjær Horstmann - 5. juni 2012 kl. 12:01

25-årige Sy Lee er kendt fra både ‘Fristet’ og ‘Divaer i junglen’. Da han for godt halvandet år siden valgte at melde sig til ‘Fristet’ havde han ingen anelse om, hvad der ventede ham efterfølgende.
– Det er underligt at være kendt.  Jeg kan  stadigvæk ikke tro det. Men det går op for mig hver dag, når jeg møder mine mange fans. Jeg har endda mødt fans, som har grædt, når jeg har givet dem en krammer. Jeg skriver autografer og får taget billeder hver eneste dag, det er helt vildt, siger Sy Lee til Realityportalen.dk

Her er Sy Lee omringet af fans, hvor han gladeligt skriver autografer. (Foto: Privat)


Sy Lee’s “Fristet-Sang” er stadig populær.
– Folk synger “Fristet-sangen” og min “Vær dig selv-sang”, når de ser mig på gaden. En dag var der en flok mænd, jeg tror, de ca. var ti stykker, som stod på stribe og sang “Fristet-sangen”. Jeg nåede ikke at optage det, da jeg var i chok og var på ind til frisøren, griner Sy Lee.
Reality-baben har ikke haft en normal hverdag siden, han kom hjem fra ‘Fristet’.
– Jeg kan ikke længere handle ind i fred. Men det er dejligt at møde fans. Jeg elsker dem fordi, de accepterer mig,som den jeg er. Jeg har kun mødt positive folk, og det er dejligt. Uden dem er jeg ingenting, konstanter Sy Lee.
LÆS OGSÅ: Sy Lee som TV3-reporter
En travl diva
Reality-divaen er i øjeblikket i fuld gang med at lege reporter for TV3, hvor han hen over sommeren skal konkurrere med andre reality-kendisser om at vinde titlen som sommerens bedste reality-reporter.
-Jeg sagde pænt nej til at starte med, da jeg har travlt med en masse andet. Men så overvejede jeg det igen og tænkte, at jeg jo elsker oscars og den røde løber, så jeg må da være født til at være reporter, og så sagde jeg ja. Jeg har endda fået at vide af TV3, at jeg er et naturtalent, griner Sy Lee, som ikke har noget manuskript af gå efter, når han er af sted på den røde løber. Du kan følge Sy Lee på TV3’s hjemmeside, hvor du også kan stemme på hans præstation som reporter.

Sy Lee ses her i aktion som reporter for TV3. (Foto: TV3)


Du kan følge Sy Lee på TV3’s hjemmeside, hvor du også kan stemme på hans præstation som reporter.
 
 
Hør Sy Lee’s “Fristet-sang” herunder.
http://www.youtube.com/watch?v=3KoD8qb_n94